Sete varer

Information

Mærker

Mado Chouchou Forstør

Mado - Chouchou

M2106

Nyhed

Plakat fra Mado

Flere detaljer

229,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ Prisgaranti
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Specifikationer

Bredde30 cm
Højde40 cm

Produktinformation

Mado har udgivet denne plakat i samarbejde med børnetøjsbrandet Soft Gallery.

Mado er et dansk brand skabt i eksklusivt samarbejde mellem Paper Collective og designstudiet All The Way To Paris. Mado er et grafisk univers, der tager udgangspunkt i ønsket om skabe produkter fyldt med kærlighed, respekt og med løftet om en æstetik, der fungerer lige så godt på børneværelset som i alle andre hjørner af hjemmet hos designelskere hele verden over. 

Navnet Mado betyder vindue på japansk, Mado ønsker netop at gøre deres kollektion til et vindue til verdenen – et vindue der giver indsigt til børn og voksne, men også inspiration og udsigt til en masse eventyr!

Soft Gallery arbejder med en række danske og internationale kunstnere indenfor designs luksus børnetøj. Deres poetiske illustrationer og grafik kommer dermed til at leve på bløde tekstiler til dine børn - og derved skabe et levende blødt galleri. Mado og All The Way to Paris har nu samlet et udvalg af illustrationer fra de seneste 10 års samlinger fra Soft Gallery og skabt en række plakater, kort, indpakningspapir og et memory-spil.

Børnene vil elske den søde Chouchou plakat af den søde mus!

Sendes direkte fra leverandørens lager til din ønskede GLS pakkeshop (vælges ved udtjekning).

Relaterede produkter