Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory Fiskerhavnen - Flere Størrelser Forstør

Foto Factory - Fiskerhavnen

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

299,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

København plakat af den gamle og romantiske fiskerhavn i det gamle København. Der er ikke to både, der er ens i den gamle fiskerhavn, og det samme kan siges om beboerne. Det er bolig og hobby projekter i en blanding af familier og enlige, der har fundet friheden ved at bo på en båd. Her fortælles historier fra gamle dage og udtænkes nye forretninger i de små foreninger, der udgør havnen. Her er fuglesang, og naturen og havnen får lov at gro utæmmet og organisk. Det er her i havnen, på en dag som denne, man kan få følelsen af at være i en tidslomme blandt de mange gamle både.

Foto Factory viser med sin serie af fotokunst fra København de små lommer af natur, der findes i storbyen. Her insisterer det grønne og vilde på at få plads, og naturen møder kulturen og skaber nogle helt unikke frirum.

Fotograf: Maria Rosendal.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter