Sete varer

Information

Mærker

Foto Factory - Ørkenen

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

299,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ Prisgaranti
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Ørkenen på Anholt er noget af Danmarks mest fantastiske natur, og den kan udforskes i dagevis. Det flade land, den friske luft ,og stilheden skal opleves. En gang imellem brydes tavsheden af de sporadiske mågekolonier, der galer op, når man kommer lidt for tæt på. Ørkenen er fredet natur, og selv i august er der øde og kun få mennesker. Fotografiet viser ørkenvejen, der går fra Anholt Fyr til byen. Grundet den tørre sommer har ørkenen fået en rødlig farve, hvor der normalt er grønt.

Fotografiet til plakaten er taget en sen formiddag, hvor solen skinner gennem skyerne og skaber kontrast i det flade landskab.

Plakaten er med i Danmarks serien, hvor Foto Factory sætter fokus på den danske natur.

Fotograf: Martin Bay.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter