Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory - Pakhusbugten

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

299,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Kysten langs Pakhusbugten har det smukkeste lyse sand, og vandet har den smukkeste grønne farve. Foto Factory bruger rigtig meget tid på kysten og kan ikke undgå at blive fortryllet af hvor øde, der er på Anholt. Det er god medicin for krop og sjæl at sidde på stranden og se, hvordan vejret skifter ude over havet. På stranden sidder grupper af skarv og måger, de letter kun, når man kommer for nær.

Fotografiet er taget ved Pakhusbugten med en drone på en smuk sensommerdag, hvor solen bryder gennem skyerne og skaber skarpe kontraster på stranden og i vandet. På plakaten ses havets grønne farve og det lyse sand.

Plakaten er med i Danmarks serien, hvor Foto Factory sætter fokus på den danske natur.

Fotograf: Martin Bay.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter