Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory - Saltvand

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

299,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Der er masser af saltvand omkring Anholt. Stranden er hovedsageligt sandstrand af det smukkeste lyse sand. Saltvandet har en dyb grønlig farve, så langt øjet rækker. Foto Factory bruger rigtig meget tid på kysten og kan ikke undgå at blive bjergtaget af, hvor øde der er på Anholt. Det er god medicin for krop og sjæl at se, hvordan vejret skifter ude over havet. På stranden sidder grupper af skarv og måger, de letter kun, når man kommer dem for nær.

Fotografiet er taget sent på dagen, hvor mørke skyer og regn hænger over havet, og solen rammer vandet og giver det sin fantastiske farve. Farverne og den dramatiske himmel er så flot!

Plakaten er med i Danmarks serien, hvor Foto Factory sætter fokus på den danske natur.

Fotograf: Maria Rosendal.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter