Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory - Læsø

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

250,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Læsø plakaten er et stemningsfuld fotografi af strand og hav. Foto Factory besøgte Læsø tidligt på året og havde næsten de fantastiske strande helt for sig selv. Det var helt magisk for dem at stå på stranden med kameraet vendt mod havet en så stille dag, hvor de eneste lyde var åndedrættet og et klik fra kameraet. Turen til stranden gik gennem den smukke fyrreskov og nærmest som en anden verden, kørte de ud af skoven. På sådan en diset morgen mellem hav og land, kan man mærke roen sænke sig. 

Plakaten er med i Danmark-serien, hvor Foto Factory sætter fokus på den danske natur. Udover Læsø kan du i plakat-serien finde plakater fra bl.a. Samsø, Bornholm og Fanø.

Fotograf: Maria Rosendal.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaterne er lysægte og falmer ikke, selv om de udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter