Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory - Baggården

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

300,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Plakaten af baggården er taget inderst på Christiania. Inde på Christiania findes et virvar af små veje og stier - det er her, der findes små lommer af noget utæmmet og organisk. Her inde i det grønne kan man finde små pusterum og holde en pause fra busser, biler og travle cykler. Her i baggården kan man få følelsen af at være i det fri. De grønne grønne træer skaber ro og skærmer mod støj.

Denne plakat er en del af serien fra København fra Foto Factory. Foto Factory har fotograferet de små lommer af natur i byen. Her insisterer det grønne og vilde på at få plads, og naturen møder kulturen og skaber nogle helt unikke frirum. 

Fotograf: Martin Bay.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter