Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Foto Factory - Søsiden

Nyhed

Plakat fra Foto Factory

Flere detaljer

250,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Plakaten af søsiden er et fotografi af de smukke huse ud mod søen i Christiania. Her kan man få følelsen af at stå ved en smuk skovsø. De fine huse er bygget helt unikt, så ikke to huse er ens. Desuden har de en af Københavns bedste udsigter, plads til kano og central placering. Her er fuglesang, og naturen får lov at gro utæmmet og organisk. Her ved søen kan man få følelsen af at være i det fri med de mange grønne træer, der skaber ro.

Denne plakat er en del af serien fra København fra Foto Factory. Foto Factory har fotograferet de små lommer af natur i byen. Her insisterer det grønne og vilde på at få plads, og naturen møder kulturen og skaber nogle helt unikke frirum. 

Fotograf: Maria Rosendal.

Plakaten er trykt på kraftigt, syrefrit papir med mat overflade, der gengiver alle fotografiets toner og nuancer på ægte og naturlig vis. Plakaten er lysægte og falmer ikke, selv om den udsættes for sollys.

Sendes direkte fra designerens lager til den Post Nord pakkeshop, der ligger nærmest din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter