Sete varer

Information

Mærker

Spring Copenhagen - Big Lucky

B-LUCKY

Nyhed

Træfigur fra Spring Copenhagen

Flere detaljer

3 999,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Specifikationer

Længde 22 cm lang (inkl. halen)
Højde 37,5 cm

Produktinformation

Big Lucky er den store udgave af den populære Lucky.

Den er lige så sød og dekorativ som Lucky – bare i et større, gladere og endnu sødere format.

Lucky giver liv og personlighed til din vindueskarm med sine livagtige øjne. Den er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt i eg og ahorn.

Lucky er helt sin egen. Ligesom andre katte har den personlighed og udstråling, der skinner igennem. Hun giver din vindueskarm liv og personlighed, når hun med sine livagtige øjne skuer ud over rummet. Det er interiør, der er skabt til at skabe glæde hos køberen eller modtageren.

Når Lucky lægger hovedet på skrå og kigger på dig, er vi ret sikre på, at dit hjerte vil smelte. Og selvom Lucky næppe kommer til at fange mus og rotter, giver hun masser af glæde til hjemmet. Både blandt store og små. 

Designeren Chresten Sommer har selv haft katte og er meget fascineret af dem. Det ene øjeblik er de kærlige og selskabelige, det næste øjeblik et vildt rovdyr på jagt. De kan klare sig selv. 

Det særlige forhold mellem menneske og kat bunder nok i kattens selvstændighed. Den minder om os selv. Den underlægger sig sjældent et menneske, som hunden for eksempel gør, og så har dens personlighed og udstråling altid givet den særstatus blandt husdyrene.

Materiale:
Eg, valnød og naturgummi.

Big Lucky er et unik håndlavet og håndsamlet træ-produkt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssigt.

Sendes direkte fra leverandørens lager til din ønskede GLS pakkeshop (vælges ved udtjekning) enkelt, hurtigt og gratis!

Relaterede produkter