Smukke designfavoritter hos Pias Gode Liv

Udgivet: 2018-12-08 19:56:17
Kategorier: Blog Takeover

Messingskåle giver personlighed til indretningen

Vi elsker at følge med på Instagramprofilen @piasgodeliv, hvor Pia deler ud af sit liv med tøj, mode, bolig, mad, vægttab og familie. Hun er super inspirerende og et forbillede for mange, så vi er glade for, at hun har haft lyst til at skrive en blog takeover her hos os på Designfavoritter.dk!

Pia her valgt at skrive om de fine emaljeskåle fra Louise Roe Copenhagen, og derudover fortæller hun om sig selv og sin Instagramprofil. 

Jeg hedder Pia, også bedre kendt som Piasgodeliv indenfor de sociale medier. 

Jeg er 32 år og bor sammen med min kæreste, gennem snart 5 år, og vores to fælles børn på snart 1 år og 2 år, Solveig og Ellienora.
Min kæreste Lasse har to børn fra et tidligere forhold, som er hos os hveranden weekend i 4-5 dage. Lasse er uddannet tømrer, og det er ham, som har gennemrenoveret vores hus, som vi købte tilbage i 2016.
Jeg selv er bl.a. uddannet social- og sundhedsassistent, men også isenkræmmer, og det er herfra min store passion for godt design og boligindretning stammer fra. Jeg blev uddannet isenkræmmer tilbage i år 2007 og arbejdede med det i en årrække. Dog arbejder jeg nu som social- og sundhedsassistent, hvilket jeg er meget glad for. 

Jeg har min Instagramprofil og blog med samme navn, Pias Gode Liv, som jeg bruger en del tid på. Tiden flyver, og jeg vil tro, at jeg efterhånden har haft min Instagramprofil i 6-7 år. Først startede den blot med at være for venner og familie, men efterhånden som tiden er gået, har jeg fået mange følgere og en del mennesker, som nyder at følge med i mit liv. Jeg deler billeder fra min helt almindelige hverdag, livet som mor til to små piger, bolig, tøj og mode samt den evige kamp om et bedre jeg og at opnå et vægttab. 

Noget af det jeg ligger allermest vægt på i mit liv, og som jeg prøver at få til udtryk på min Instagramprofil og min blog, er åbenhed og ærlighed. Jeg deler billeder af vores hverdag og skriver tekster dertil, som beskriver mit humør eller situation. Jeg nyder at folk følger med i vores hverdag og liv samt, at så mange spørger ind til vores liv eller, at folk kan blive inspireret af mig og min familie. Jeg elsker at dele billeder af vores hjem, da jeg ved, der er mangem som kan finde inspiration hos os. 

Noget andet jeg elsker allermest ved de sociale medier er, at jeg kan få inspiration fra andre både i forhold til bolig, men også med tøj og mad. Personligt finder jeg meget inspiration til mad på Instagram, og jeg nyder at følge med i andres helt almindelige hverdag og liv netop, fordi jeg kan se mig selv i deres situation. 

Designfavoritter.dk har givet mig lov til at skrive en blog takeover om nogle af Louise Roe Copenhagens messingskåle med farvet emalje, og de er simpelthen så fine og passer godt ind i vores indretning herhjemme. Jeg har valgt to skåle, en str. S med bordeaux emalje og en str. M med rosa emalje. Skålene fås i forskellige størrelser og med forskellige farver emalje. 

Skålene er så smukke i sig selv og uden noget i, men de fungerer også rigtig godt til opbevaring eller servering, hvilket vi har brugt dem meget til herhjemme. 

Jeg har været meget glad for messingfarven på skålene, da den er med til at pifte tilbehøret lidt op og give det mere personlighed. Vores andre skåle er for det meste i porcelæn eller i glas, så derfor er jeg helt vild med disse i messing, så vi kan få noget pænt at kigge på. Vi har brugt skålene flere forskellige steder i hjemmet, og de passer perfekt ind!

Louise Roe Copenhagen har simpelthen så mange fine produkter lige fra puder, marmor, tæpper, fyrfadsstager, skåle samt en masse andre fine produkter. Jeg er vild med den personlige stil, der kan komme til udtryk, når man mixer hendes produkter. Designfavoritter.dk forhandler en masse af hendes produkter, og jeg har allerede skrevet et par af produkterne på min ønskeliste. 

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)