Designs med rå og æstetisk kant kendetegner Paradisco Productions

Udgivet: 2017-02-23 12:57:49
Kategorier: Interviews

Inteview med Tina Rud McGrade, designer og indehaver af Paradisco Productions

Tina Rud McGrade har altid haft en drøm om at etablere sit eget brand, og da muligheden for designfirmaet Paradisco Productions opstod, sprang hun ud i det med det samme - og det har hun ikke fortrudt. Designfirmet har fokus på prints til væggen i en rå og æstetisk stil.

Navn: Tina Rud McGrade
Alder: 35 år
Titel: Designer og indehaver af Paradisco Productions
Instagramprofil: www.instagram.com/paradiscoproductions/
Facebookprofil:  www.facebook.com/ParadiscoProductions/

Fortæl kort om dig selv.
Jeg bor i en lejlighed på Nørrebro i København med min drømmemand Daniel og er som nygift blevet kvart skotte. Vi lever bylivet, arbejder begge meget, og jeg cykler frem og tilbage til mit studie i Nordvest hver dag.  
Jeg er uddannet tøjdesigner på Kingston University i London og har arbejdet som tøj- og printdesigner for firmaer som Zara, Calvin Klein Jeans og Lollys Laundry, inden jeg blev selvstændig med Paradisco Productions. 

Hvordan opstod idéen til Paradisco Productions?
Jeg har altid haft en drøm om at designe mit eget brand. At kunne skabe et univers, hvor jeg kunne udtrykke min stil - uden grænser - og udforske rå og industrielle elementer. Da muligheden opstod, valgte jeg at hoppe ud i en ny branche, nemlig interiør, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg kan selv bestemme tempoet, og jeg elsker at formidle mine tanker og ideer på 2D.


Hvordan vil du beskrive dine designs?
Jeg vil beskrive mine designs som rå med æstetisk kant. De bliver skabt i et udfordrende drømmende univers, som man skal tage stilling til.

Hvor kommer idéerne fra til dine designs?
Jeg bliver meget inspireret af elementer fra modebranchen såsom kvaliteter og teksturer, og så elsker jeg at tage en tur på genbrugsstationen og kigge på overflader af metal, cement og stål, der er rustet.

Hvorfor hedder dit designfirma Paradisco Productions?
Navnet Paradisco kom til live, da jeg arbejdede som tøjdesigner. Jeg skulle finde en farve til en kollektion, og pludselig dukkede navnet Paradisco op. Jeg syntes, at det var en super fedt ord, da det ret præcist afspejlede mig - en paranormal pige med disco tendenser... Jeg syntes endda, at det var så godt, at jeg gik hjem og malede et billede af det. Da det kom til at skulle vælge et navn til mit firma, skulle jeg blot kigge på billedet, og der var navnet. Productions blev tilført bagefter, da ordet rummer mange elementer, og fordi det ikke er til at sige, hvor Paradisco bevæger sig hen ad i fremtiden. 

Hvilke drømme og ønsker har du for Paradisco Productions?
Min drøm for Paradisco Productions er at blive et anerkendt brand internationalt. Jeg har store ambitioner om at tilføre min signaturstreg til indretninger verden over.  

Hvad lægger du først mærke til i en bolig?
Jeg lægger først mærke til personligheden i en bolig. Jeg elsker, at man kan se et liv i indretningen, at den er unik, og at man ikke har valgt produktet, fordi det er moderne. 

Beskriv din stil i dit eget hjem.
Det er mest mig, der har stået for indretningen i vores lejlighed. Jeg elsker at finde rå møbler med elementer af metal, læder og glas. Jeg har fundet nogle fantastiske fund i antik butikkerne på Nørrebro, som jeg både har indrettet vores lejlighed og mit studie med. Den monokrome styling danner bund for alle mine billeder og plakater.

Hvad ønsker du dig til din bolig lige nu?
Jeg kunne godt tænke mig at finde den perfekte sofa, som man både kan flade ud i og samtidig er ret stringent i sit design. Og så er jeg på udkig efter en rå og unik spisebordslampe. 

Hvordan opsætter man bedst en fed billedvæg?
På en billedvæg ligger kunsten i sammensætningen. Jeg elsker hvide billederammer da de giver en delikat overgang mellem motiv og væg og så synes jeg, at det ser fedt ud, hvis man vender de abstrakte billeder på langs.

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)