Messing er HOT!

Udgivet: 2017-04-09 11:19:58
Kategorier: Blog Takeover

Ny nordisk, rå og feminin boligstil

Hos Christina, kendt fra Instagram-profilen @minrede, er der plads til at eksperimentere med boligindretning og DIY projekter. Christina inspirerer en masse følgere med sit smukke hjem, og i denne blog takeover har Christina udvalgt lækre musthaves fra vores nyhedskategori.

Hej! Jeg hedder Christina. Jeg er gift med min handymand og fængselsbetjent Søren på tiende år og er 35 år gammel. Min fornemmeste titel er mor til tre børn - William på 8 år, Mattie på 6 år og Filippa på 3 år. Jeg er uddannet socialrådgiver og har efterfølgende taget et kursus til NLP Coach. Jeg har profilen @minrede på Instagram, som jeg har haft igennem ca. fire år og er ny med bloggen minrede.dk.
Jeg blev rigtig aktiv på Instagram i forbindelse med en trafikulykke for efterhånden fire år siden. Jeg har en personlig profil med deling af familieliv og forsøger at være åben omkring følelser og tanker, om det nu at leve med kroniske smerter. Men jeg deler først og fremmest min store passion for boligindretning og DIY projekter. Min indretningsstil er ny nordisk, rå og feminin med en glæde for farver og en stor kærlighed for dansk design og upcoming brands.

I samarbejde med Designfavoritter.dk har jeg fået lov til at skrive en blog takeover om nogle af Louise Roe Copenhagens smukke produkter.

Min opgave var at vælge nogle produkter fra Designfavoritter.dks nyhedskategori. Jeg faldt med det samme for det smukke Stella Salatbestik fra Louise Roe Copenhagen. Hold da op, hvor er det fint! Designfavoritter.dk forhandler en matchende risske. Jeg har aldrig før ejet en smuk risske, så denne måtte altså også vises frem. WAUW!  Jeg valgte derudover to fyrfadsstager, Hilda og Holger fyrfadsstager, som efterfølgende har været i brug herhjemme lige siden. Det endte med at blive til et helt messingtema. Men messing er også bare HOT, og hvad kan løfte en borddækning mere end messing? Borddækningens wauw'ness (er der noget der hedder det ;0)) kommer virkelig op på et højere niveau ligesom smykker på en kvinde. Ja, jeg er begejstret!

De fantastiske lysestager er anvendelige alle vegne.

Vil du også eje "smykker" til dit bolig, så klik på nedenstående produker og læs mere om det smukke Louise Roe Copenhagen Stella salatbestik og Stella risske. I Stella serien fåes også en fin marmeladeske. Fyrfadsstagerne fåes foruden i messing også i sort og kobber. 

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)