Lækre loungemøbler til inde- og udeliv!

Udgivet: 2016-08-04 17:27:00
Kategorier: Udeliv

Loungemøbler til inde- og udeliv

Sommerens vejr har budt på både solskin og regnvejr. Man længes efter udeliv i haven i sommermånederne, men indimellem er man nødt til at trække indendøre pga. regnvejrsdage og skybrud. 

Om solen skinner, eller regner siler ned, er de lækre loungemøbler fra SACKit og Trimm Copenhagen gode bud på hyggemøbler, der kan bruges både ude og inde, til store og små, sommer og vinter!

SACKit

SACKit er en lille Aalborg-virksomhed grundlagt i 2012 af Kristoffer Glerup. Firmaet, der har vokseværk og globale drømme, skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. SACKit huser en håndfuld medarbejdere, som elsker at høre god musik og slænge sig i lækre sækkestole! Køber du et SACKit produkt, har du med garanti et produkt, som du bliver glad for i årevis!

De lækre loungemøbler fra SACKit kan bruges både til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden, til hunden - kort sagt til det moderne, aktive liv. Retro It Cobana sækkestolen med tilhørende puf fåes i flere farver her. Sækkestolen er slidstærk og vandafvisende og kan bruges både ude og inde. 

Denne puf hedder Retro It Cobana Square og fåes som sækkestolene i flere farver. Puffen kan bruges både ude og inde. 
Square It Cobana Junior sækkestolene giver mulighed for hygge i børnehøjde både ude og inde. Se dem i flere farver her. Flyt dine loungemøbler ud i det fri og drøm dig væk - her Retro It Cobana sækkestolene.


Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen er grundlagt i 2010 af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund. Virksomheden har maritime rødder, hvilket er tydeligt i design og materialebrug i deres lækre loungemøbler, der har høj kvalitet, komfort, mobilitet og moderne design.

Firmaet elsker at udfordre, hvordan mennesker interagerer og tilbringer tid sammen i en uformel ramme med fokus på at skabe loungestemning. Alle møblerne er multifunktionelle letvægtprodukter, der er nemme at flytte rundt med - og så kan møblerne bruges både ude og inde!Felix Lounger med Felix Coushion - perfekt til slængrelivet på terrassen. Felix Lounger og Felix Coushion kan også bruges indendøre til et hyggeligt lougehjørne.Full Moon Puf, Tiny Moon Puf og Satellites er perfekte match på terrassen til et hyggeligt loungemiljø.Lounge satellite er lavet i coated kanvas, som tåler vind og vejr og let kan rengøres med vand og sæbe. Dette gør stolen meget velegnet til udendørs brug.Rocket er en anvendelig "bænk" både indendørs og udendørs til hyggekrogen.Half Moon er perfekt som solseng med det faste kuglefyld, som former sig og yder en fleksibel støtte af kroppen.

Klik på nedenstående links og læs meget mere om de enkelte produkter fra SACKit og Trimm Copenhagen.

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)