Gaveidéer til Fars Dag!

Udgivet: 2016-05-31 17:27:50
Kategorier: Gaveidéer

Fars Dag den 5. juni nærmer sig, og vi har samlet nogle bud på den perfekte Fars Dags gave.

Ledge:able hylde fra Anne Linde

Hylden fåes i et væld af farver, og far bestemmer selv, hvordan han vil gøre Ledge:able hylden til sin egen med sine favoritting og sit tilbehør. Det kan f.eks. være solbriller, nøgler, post, fjernbetjening m.m.
Hylden er perfekt både i entréen, ved sengen, i stuen eller på badeværelset.

Crispy Bowl fra Frederik Bagger

Krystalskålene fåes i forskellige størrelser og er prikken og i’et til en lækker servering af snacks og desserter. 

Hammock Dobbelt Hængekøje fra Trimm Copenhagen

Denne hængekøje er for feinsmeckeren, der elsker kvalitet. Hængekøjen har en indbygget formstøbt hynde og egetræsfinér bøjle i hver ende, som giver hængekøjen en smuk siluet.
Hængekøjen er dejlig bred på 120 cm og kan sagtens rumme to personer.

Krydderier og olivenolier fra Nicolas Vahe

De populære specialiteter fra Nicolas Vahé er særdeles egnede til Fars Dag - de gør sig både godt i køkkenet og ved grillen, når far skal lave mad.
Sortimentet indeholder mange forskellige salte og krydderier samt lækre olivenolier med hvidløg og chili. Derforuden skærebrætter til andretning af tapas eller udskæring af kød.

Barstol fra A2 Living

Skab et flot udendørs miljø i haven med robuste og rustikke barstole i minimalistisk design. Far vil helt sikkert kunne bruge en barstol ved grillen med et glas vin eller en øl i hånden!
Havemøblerne fra A2 Living kan tåle at stå ud året rundt og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Olivenolie fra LA Organic

Olivenolien er først og fremmest iøjnefaldende pga. den smukke emballage, der er designet af den kendte arkitekt og designer Philippe Starck.
Derudover er produkter fra LA Organic for sande madentusiaster. Denne olie er en mild og frisk olie med antydning af mandler og tørret frugt. Den smager så skønt i sig selv, at den er perfekt at nyde sammen med godt brød.

Woof It Headphones fra Sack It

Far vil blive super glad for disse lækre høretelefoner, der fåes i to farver - black og golden.
Woof It headphones er ledningsfri og forbindes trådløst via Bluetooth. Det indbyggede batteri giver op til 12 timers musik på en enkelt opladning, men der er selvfølgelig også mulighed for at koble kabel til og få ubegrænset lyttetid. Der er også en indbygget mikrofon, hvilket gør høretelefonerne perfekte til håndfri telefoni.

Keyhanger fra House Doctor

Har far brug for at holde styr på sine nøgler er denne flotte nøglesnor ideel. Den er fremstillet i ægte, brunt læder, der er flettet. 

Kaffesirup fra Lie Gourmet

Er far kaffeelsker, vil sirupperne fra Lie Gourmet helt sikkert være et hit! De fåes i varianterne Hasselnød, Karamel, Mint & Chokolade samt Vanille og giver en virkelig skøn smag til kaffen. Sirupperne kan også bruges til is, dessert, kage, bagværk, milkshake og andre søde sager.
Og bagefter kan mor bruge flaskerne til limonade, milkshake, hjemmelavet saft eller som fine blomstervaser. Ren win-win :0)

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)