Efterårets og vinterens musthaves ifølge @Homehappydk

Udgivet: 2016-09-29 21:01:41
Kategorier: Blog Takeover

Trines designfavoritter!

Lyst og nordisk boliginteriør er musthaves i Trines bolig - det skaber en god base for den personlige boligindretning. Læs med og få inspiration af Trine til efterårets og vinterens boligkøb.   

Hej alle sammen, mit navn er Trine. I blogverdenen går jeg under navnet homehappy.dk, og på Instagram finder i mig på @homehappydk. Jeg er enormt passioneret omkring boligindretning og design. I mit lyse nordiske univers elsker jeg at lege med kontraster, basicfarver og et urbant storby-twist, der skaber personlighed og en særlig stemning. Jeg har fået æren af at lave en blog takeover her hos Designfavoritter.dk, og jeg har udvalgt mine personlige AW16-musthave.

Mit absolut største musthave lige nu er Juncher Designs cool Wall Board. Jeg er helt vild med det anderledes og nytænkende design. Wall Board monteres med skjulte beslag, på den måde får boardet et svævende og let udtryk. Brug boardet som en innovativ opslagstavle, To Do-liste, kalender eller med dine favorit billeder/plakater. Kun fantasien sætter grænser, og netop den type design er jeg vild med, da det kan styles unikt og personligt. Boardet fås både i sort og hvid.

Juncher Design står højt på min ønskeliste lige nu. Jeg har derfor også fundet plads til en elegant og funktionel hylde med smukke detaljer i træ. En hylde er for mig et helt uundværeligt element i indretningen. Brug hylderne til at samle dine favorit designs, krus eller ferieminder og skab et stilleben, der viser, hvem der bor her. Jeg er ret fascineret af den lette, minimalistiske stil. Den hvide serie er fin til det nordiske univers, og den sorte serie kan skabe nogle skønne kontraster i indretningen.

Endnu et musthave herhjemme er vores to grå Vertiplants. Jeg synes vægkrukkerne er så praktiske, og samtidig er de super flotte. De kan bruges til alt lige fra blomsterkrukker til magasinholder. Brug dem til opbevaring af handsker og halstørklæde i entréen eller dine redskaber i køkkenet. Den grå Vertiplants er min absolutte favorit, og det skal heller ikke være en hemmelighed, at der står endnu en på min ønskeliste.

Jeg har udvalgt et fjerde design til boligen, måske er det lidt halv-tidligt, men det har ikke afholdt mig fra allerede at købe de flotte nye julehjerter fra Felius Design. Jeg er pjattet med julen, og herhjemme kan den slet ikke begynde tidligt nok, men alligevel kan julen også blive for rød og fyldt med nisser, hvis man ikke begrænser sig bare en smule. Derfor glæder jeg mig lidt ekstra til at pynte mine lysestager, lærkegrene og juletræet med de mange elegante ophæng fra Felius Design hvert eneste år.

Jeg har et femte og sidste musthave, dog er det i en anden kategori end bolig. Derfor skal I alligevel ikke snydes for det. Jeg kan nemlig kun anbefale jer Merakis lækre produkter, men her i vinterperioden er der ét særligt produkt, jeg ikke kan undvære. Nemlig Silky Mist håndcreme! Den dufter helt fantastisk, den efterlader hænderne silkebløde og giver masser af fugt i en kold tid.

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)