Hygge og lækre boligfund inde og ude

Udgivet: 2017-06-17 19:04:24
Kategorier: Hjemme hos , Interviews , Udeliv

Hjemme hos Carina Nielsen

Kom med indenfor hos Carina Nielsen, hvor der skal være plads til hele familien. Det vigtigste for Carina er, at huset både er funktionelt og hyggeligt med lækre interiørfund.

Navn: Carina Nielsen
Alder: 33 år
Titel/arbejde: Realkreditrådgiver
Instagramprofil: @frames_by_carina
Boligtype: 1-plans hus, nybyggeri
Antal kvm: 183 kvm plus overdækket terrasse og overdækket indgangsparti
Bopæl: Smørum, nord for København
Hvem bor i boligen: Bor sammen med sin kæreste Kenneth og deres to dejlige drenge, Sebastian på 6 år og Alexander på 3 år

Fortæl lidt om dig selv som person.
Jeg er et familiemenneske med stort F og bor i dag kun 10 min. væk fra mit barndomshjem.
Vores største ønske, da vi ledte efter en grund, var, at vi gerne ville bo tæt på vores familie og for tre år siden blev drømmen endelig til virkelighed.
Mange siger, det først er det tredje hus man bygger, der bliver helt perfekt. Jeg tænker, at det perfekte må være kedeligt, og derfor satser jeg på, at vi ikke skal skifte vores adresse ud.
Vores hjem er min base, et utroligt vigtigt sted for mig. Det er her, vi hygger os, her vi skal lade batterierne op igen efter en travl uge, og det er her, vi skal drømme.
Boligindretning er en stor passion for mig. Det er på en måde mit lille frirum, når jeg får lov til at være kreativ og udføre de idéer, jeg har udtænkt. Jeg bliver også rigtig glad, hvis jeg kan hjælpe andre med gode råd og inspiration.
Når først én idé har meldt sin ankomst, finder jeg hurtigt ud af, den ikke er alene - derfor er det som om, det tager lidt om sig nogle gange, og så har jeg pludselig gang i mange projekter. Jeg mangler derfor altid en time eller to i døgnet :-).
Jeg er et ordensmenneske og må ærligt tilstå, at jeg ikke er så god til rod. Jeg øver mig meget i at sige PYT, og øvelse gør jo mester ik’? (…gad vide hvor meget øvelse, der så egentlig skal til?..…;-)).

Hvor finder du inspiration til boligindretning
ALLE steder. Min lille indretningshjerne går vidst aldrig rigtig på stand-by, så man kan sige, jeg er modtagelig for idéer alle vegne, jeg kommer :-). Det kan være en tur i den lokale blomsterforretning, på et loppemarked, på besøg hos venner, eller når jeg er ude at handle. Den mere "målrettede" inspiration finder jeg, når jeg savler over alle de skønne billeder i boligmagasinerne eller på Instagram og Pinterest.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg er helt pjattet med den nordiske boligstil med afdæmpede farver, rene linjer og et enkelt udtryk. Jeg er nok lidt farveforskrækket og har derfor en forkærlighed for sort, hvid og grå - som min kæreste siger ikke er rigtige farver.
Vi har små børn, så for os, har det været vigtigt at skabe et hjem, der kan holde til leg og "uheld". Møblerne har skullet være funktionelle og ja nok også mere praktiske, end mit indretningshjerte måske ellers ville have valgt ;-).
For mig behøver det ikke at koste en formue at indrette eller forny sig. Der er SÅ mange skønne brands, der gør sig i fornuftige priser og på den måde, er det jo også mere tilforladeligt at skifte lidt oftere ud.

Hvilket rum er du mest tilfreds med i din bolig og hvorfor?
Jeg er rigtig glad for vores køkken/alrum, som er placeret midt i huset. Det er uden tvivl vores samlingspunkt, og jeg nyder virkeligt, at jeg kan følge med i børnenes leg, hvad enten de er ude i haven, hygger i stuen eller er i gang med en god leg ude i gangen.
Vores overdækkede terrasse bliver uden tvivl mit nr. 2 favoritrum her i de varme måneder.

Hvordan har du indrettet dine uderum i din have?
HYGGE er utrolig vigtig for mig, når jeg indretter, og i haven synes jeg især, det er lykkedes at få den helt rette stemning frem. Vi besluttede at flytte vores loungemøbler over på den overdækkede terrasse i foråret, netop så vi kunne have et sted, hvor aftenerne kunne nydes efter, duggen er faldet. På den store terrasse, som stadigvæk er i proces, har vi så vores "spiseafdeling" og forhåbentlig snart en afslapningszone med nogle skønne liggestole. Vi har også en lille morgenterrasse og bagerst i haven et bålsted, som ungerne især elsker at lave snobrød og skumfiduser ved.

Er der en detalje, du holder særligt af i din have og hvorfor?
Vores hygge-krog på den overdækkede terrasse er jeg blevet rigtig glad for. Det er det perfekte sted til en lille eftermiddagslur, og det er bare så hyggeligt at sidde derude om aftenen under et varmt tæppe. Vi venter stadigvæk på de lækre betonborde, som jeg har bestilt derud til - det bliver uden tvivl lige bliver prikken over i’et. Haven har på mange måder været et sted, hvor jeg har kunnet slå mig løs med brugskunst, loppefund og lidt mere skæve ting. Og jeg er slet ikke færdig :-).

Hvad er dine yndlingsplanter og blomster?
Jeg er rigtig glad for de grønne, tålmodige, planter - dem som godt kan tåle at vente lidt på vand ;-). Vores store pilea, palme og monsteraerne fylder dejligt i indretningen indenfor og tilføjer varme og hygge.
Udenfor slår jeg mig lidt mere løs med farverne, især rosa og lilla står højt på min hitliste, når det kommer til blomster i haven. Jeg er i år gået i gang med et nyt staudebed bag ved vores morgenterrasse. Som det første har jeg plantet slangeurt, løvefod og kongelys og glæder mig til at finde endnu flere fine stauder og til at se, når bedet sådan rigtigt gror til.

Hvad er dit bedste køb til boligen?
I haven har den lille reol på terrassen været et af de bedste køb til dato. Allerede når foråret toner frem, kommer der blomster i krukkerne. Det kan kun gå for langsomt. Og nu nyder jeg virkelig synet af de mange smukke sommerblomster, der har overtaget pladsen på reolen.
Indendørs må det bedste fund til boligen være den store hvide reol i vores køkken/alrum. Den rummer både praktiske ting i kasserne (bl.a. et hav af perler til ungerne) samtidigt med, at jeg her har et sted, hvor der kan "dimses".
Efter jeg malede væggen grå, er jeg kun blevet endnu mere glad for reolen.

Hvad ønsker du dig til boligen lige nu?
Uh ja, se det er jo en længere liste ;-). Øverst må være en eller to lækre liggestole til terrassen, så vi ikke behøver at slæbe vores loungestol frem og tilbage, når solen skal nydes :-). På anden pladsen drømmer jeg om nogle nye fede plakater til stuen over sofaen. Jeg har nemlig en drøm om at male væggen i en lækker støvet grå-grøn, og så giver det jo anledning til et helt nyt udtryk og måske også lidt nyt nips, en puf og og og… :-). 

Hvad er dine bedste indretningstips?

  • Funktionalitet er utrolig vigtig i indretningen, synes jeg - hvad enten det er indendørs eller udendørs. 
  • Find ud af, hvordan jeres behov er som familie, hvordan bruger i "rummene" og indret derefter.
  • Forsøg at skabe en rød tråd i hjemmet. Det kan være i form af materialer, der gentager sig, eller ved hjælp at farver.
  • Det er en rigtig god idé lige at "smage" lidt på sin idé, inden man udfører den. Selvfølgelig skal der være plads til spontane indkøb, gode loppefund m.m., men prøv at have rammerne på plads inden. Skriv f.eks. alle dine idéer ned til rummet, du gerne vil indrette, så ved du, hvad der vil passe ind.
  • Plakater er en fantastisk (og økonomisk behagelig) måde at skabe et fedt udtryk i hjemmet, og har du først rammerne, kan du let skifte ud, hvis du synes, det er tid til forandringer.

Få en stil, der matcher Carinas
Skab en nordisk boligindretning med boliginteriør i enkle farver og få liv og hygge på din terrasse i sommermånederne med loungemøbler, puder, lanterner og planter. 
Nedenfor har vi fundet produkter frem, der matcher Carinas lækre stil!

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Se alle kommentarer (1)

Ida // http://soelvfiskbekaempelse.dk/


2017-10-10 19:40:55

Fantastiske billeder, sikke et flot stilfuldt skandinavisk hjem :-) Er glad for at jeg faldt over din blog.. Det er sådan nogle billeder der ville få vildt mange likes på Instagram hvis du er derpå :-) Følger med...

Tilføj en kommentar

 (med http://)