Blomster i smukke glasvaser

Udgivet: 2017-08-27 13:52:30
Kategorier: Blomster & Planter

Få et personligt udtryk med glasvaser

Sensommeren er over os, og haverne bugner af sommerblomster i de smukkeste farver! Glæd dig over, at det er nu, du har mulighed for at forskønne dit hjem med smukke blomster fra haven, fra pluk-selv blomstermarkerne eller fra grøftekanten. Arrangér blomsterne i smukke og dekorative glasvaser i forskellige former og farver. Find den eller de vaser, der passer bedst til din stil, og lad vaserne stå fremme både med og uden blomster og grene. Glasvaser giver et rum stemning og personlighed og er flotte i et smukt stilleben med forskellige højder på vaserne, men også sammen med bøger og andre genstande. Vælg en vase efter, om du ønsker at arrangere en enkelt langstilket blomst eller, om du ønsker, at vasen skal kunne rumme en buket med volumen. 

Herunder har vi samlet idéer, fra nogle inspirerende Instagrammere, til brug af glasvaser i indretningen. De har alle valgt smukke glasvaser fra Louise Roe Copenhagen som en del af deres indretning og har hver især skabt personlige udtryk i deres hjem med vaser og blomster. Fordelene for glasvaser er også, at flere af vaserne fungerer som hurricanes til bloklys og fyrfadslys.

Nederst i indlægget finder du links til alle de smukke vaser fra Louise Roe Copenhagen, som vi forhandler på Designfavoritter.dk! 

Inspiration fra @lifeoflatani

Inspiration fra @sofie_andresen

Inspiration fra @_pernillerose

Inspiration fra @midiss

Inspiration fra @annajonnasofie

Inspiration fra @serinajensen_

Inspiration fra @larssenamundsen 

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)