Skandinavisk boligindretning hos Velda

Udgivet: 2019-05-30 15:48:34
Kategorier: Hjemme hos

Hjemme hos Velda

Svenske Velda er flyttet fra Sverige til Østrig, men hendes smukke, skandinaviske boligstil hersker stadig i hendes hjem. Få et kig indenfor hos Velda her!

Navn: Velda
Alder: 35 år
Titel / arbejde: Uddannet økonom 
Instagramprofil: @bllhome
Boligtype: Lejlighed, der er alt for lille til os :)
Antal kvm: 74 kvm
Bopæl: Klagenfurt, Østrig
Hvem bor i boligen: Mig og min mand med vores to børn


1. Fortæl lidt om dig selv som en person.
Jeg er 35 år, mor til to piger, uddannet økonom og flyttet fra Sverige for lidt over tre år siden. I dag bor jeg i Østrig i en nybygget lejlighed, der passer til min moderne indretning. Jeg har altid været interesseret i fotografering og indretning, og at kombinere disse to interesser føles indlysende, og jeg trives med det.


2. Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg har en moderne og minimalistisk stil med få ting, men har gennem årene tilføjet flere møbler og gadgets, og det bliver aldrig helt, som man havde forestillet sig :)


3. Hvor stammer din interesse for indretning fra?
Jeg har altid været interesseret i udsmykning og styling, men det var, da jeg startede på Instagram og fik masser af inspiration, at jeg for alvor startede med det. Hvorfor ikke vise, hvordan jeg bor, og samtidig har jeg kontakt med hyggelige mennesker og følgere, der har samme interesser.


4. Hvor finder du inspiration til indretning?
På Instagram, hvor der er så mange inspirerende og dygtige kvinder. Det er sjovt, som min stil ændrer sig over tid. I perioder kan jeg lide beige og lyse toner, og pludselig bliver jeg inspireret af nogle farver eller mørkere nuancer. Der er så meget at opdage på Instagram, og det er altid sjovt at se, hvordan andre bor, og hvordan de indretter sig. 


5. Hvad er dit yndlingsrum i boligen?
Favoritrummet er der, hvor familien samles, og hvor der aldrig er stille. Jeg kan godt lide, når det er liv og bevægelse derhjemme, og det største rum er stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Der leger vi, ser tv og spiser, mens børnene hygger sig og nogle gange cykler eller kører på scooter. Det er også det rum, jeg er mest tilfreds med mht. indretningen.

6. Hvad er dine favorit boligkøb? 
Vi har nogle møbler i eg, som jeg er meget glad for, men en af mine favoritmøbler er helt sikkert Andersen Furniture hylderne, hvor jeg nu har tre hylder. De er meget flotte, og jeg hygger mig med at dekorere dem med stilleben. Jeg får også mange spørgsmål og komplimenter om hylderne og stylingen af dem. 

7. Hvem er dine tre foretrukne Instagram-profiler lige nu?
Det er @scandihome, @carlasofiemolge og @sannes_uni. Alle tre har lyse toner i hjemmet og lige nu er jeg meget tiltrukket af profiler, der har meget beige, grå og hvid.


8. Hvad er dine bedste indretningstips?
Det er nemt at ønske sit et møbel eller en gadget, fordi en anden har det eller, fordi det ser godt ud hjemme hos dem, men sørg for at vælge noget, der passer ind i dit hjem. For det ikke er sikkert, at den farve eller det møbel gør det godt hos dig. 


9. Hvad ønsker du dig til boligen lige nu?
Jeg overvejer mere opbevaring, som vi har alt for lidt af, men jeg vil gerne, at det ikke føles overmøbleret. Jeg flytter ikke ret tit rundt på møblerne, så det kan gerne kunne passe ind. Det er ikke altid let at finde det, man søger :). 


10. Hvad er dit næste projekt i boligen?
Det har været populært med farver på væggene, og det er noget, jeg gerne vil ændre. Ikke mørke farver, for det ikke er min stil, men nogle lysere farver, så det må blive mit projekt inden længe.

Relaterede blogindlæg

Del dette blogindlæg

Tilføj en kommentar

 (med http://)