Sete varer

Information

Mærker

Sack It Retro It Cobana Junior - Flere Farver

Nyhed

Sækkestol fra Sack It

Flere detaljer

1 799,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

   ✔️ Gratis fragt fra kr. 0,-
   ✔️ Prisgaranti
   ✔️ 30 dages returret
   ✔️ Personlig kundeservice

Produktinformation

Retro It Cobana Junior har samme fede design som de populære Retro It stole – de er blot i den fineste lille børnestørrelse. Junior-sækkestolene har præcis samme velkendte funktionalitet og komfort, som sikrer dit barn de ultimative rammer for leg, hygge eller afslapning.

De skønne børnemøbler kan bruges både indendørs og udendørs. Det vil sige, at I frit kan flytte rammerne for den gode leg. Stolene er super lette og kan derfor nemt flyttes rundt i huset eller tages med ud på terrassen om sommeren – de er faktisk så lette, at de små selv kan tage dem med sig. 

Retro It Junior stolene passer perfekt ind på både pige- og drengeværelset. Stolen kan nemt styles, så den passer til børn i alle aldre.

Indeni sækkestolen finder du to separate poser med EPS kugler, som er lukket med lynlås, så de let kan fyldes op igen, hvis kuglerne skulle blive flade med tiden. Det betyder samtidigt også, at sækkestolen er lukket med hele to lynlåse, hvilket sikrer, at der ikke pludselig er sækkestolskugler i hele børneværelset.

Fyldet i sækkestolen er selvfølgelig 100 % giftfrit, så du uden bekymringer kan lade de kære små slænge sig hele dagen. I langt størstedelen af sækkestolene på markedet er fyldet behandlet med det brandhæmmende HBCD, som er mistænkt for at være kræftfremkaldende. For både at skåne miljøet, og for at sikre sundhed, har Sack It fravalgt at bruge kugler med HBCD. Du får altså 100 % rent fyld og ren samvittighed med en Sack It stol.

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

 • Stof: 100 % olefin fiber.
 • Fyld: 100 % EPS kugler. EPS kugler er 100% kemikaliefri, så dit barn kan nyde sin nye sækkestol, uden at du skal bekymre dig om skadelige giftstoffer
 • Mål:
  • Højde: 65 cm
  • Højde sæde: 35 cm
  • Dybde sæde: 40 cm
  • Dybde: 82 cm
  • Bredde: 65 cm
 • Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale.
 • Lysægthed: skala 7-8
 • Vandafvisende: skala 90
 • Bemærk: Vi gør opmærksom på, at sækkestolen er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan stolen føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolen vil føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid.
 • Håndtaget på bagsiden af stolen er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug, når du skal flytte stolen. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk i håndtaget bagpå stolen kan forårsage skader i stoffet.

VEDLIGEHOLDELSE:

Din Retro It Cobana Junior sækkestol rengøres let med 40 grader varmt vand, enten med en fugtig klud eller ved at skylle stolen. Stolen skal tørre ved lav temperatur. Selvom betrækket på stolen er aftageligt, kan du ikke vaske det i maskine, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan tage skade og Olefin materialet tåler ikke maskinvask. Betrækket kan stryges ved lav temperatur. Til den daglige rengøring anbefaler vi, at du støvsuger stolen.

Hvis stolen ikke behandles i overensstemmelse med vedligeholdelsesguiden, kan vi desværre ikke dække eventuelle skader via din garanti på produktet – så husk at vær’ god ved din junior. 

Dette produkt sendes kun indenfor Danmarks grænser - sendes direkte hjem til din adresse. 

Relaterede produkter