Information

Mærker

Stolbjerg Copenhagen products

Tasker, bælter, punge og nøgleringe i bæredygtigt, dansk design

Stolbjerg Copenhagen er dansk design lavet med kærlighed og omhu.

Firmaet designer accessories, der forener enkelhed og funktionalitet i et æstetisk udtryk i høj kvalitet. De tror på bæredygtighed, produktion med omtanke og design skabt til generationer.

Stolbjerg Copenhagen har kærlighed til naturen og dens ærlige materialer som træ, skind og bomuld, og det skinner igennem i deres produkter. Mange af produkterne er håndlavede og dansk producerede.

De customizer mange af deres styles, så de bliver lige så unikke som kunderne.

Et enkelt og bæredygtigt liv


Frederikke Xenia Stolbjerg (f. 1983) grundlagde sammen med sin mand Anders Sandberg Stolbjerg Copenhagen i november 2015.
Grundlaget for Stolbjerg Copenhagen blev skabt, da Frederikke og hendes mand Anders var på en tre måneder lang rejse i Asien i 2015. Med tre børn på henholdsvis et halvt år samt 3 og 6 år havde parret brug for en funktionel løsning til at opbevare og transportere familiens ting i. Parret fik derfor lavet en prototype på Infinity Bag.

Som Frederikke beskriver det, lå det lige til højrebenet at kaste sig ud i at starte Stolbjerg Copenhagen.


"Med bind for øjnene, is i maven og verdens bedste makker ved min side, føltes det som det eneste rigtige at gøre. En aften skålede vi i en Singha, tog hinanden i hånden og lovede at vi skulle følge vores drømme. Ikke kun på rejsen i Asien, men i livet generelt – at skabe et enkelt og bæredygtigt liv".

Mere
Viser 1 - 55 af 55
Viser 1 - 55 af 55