Information

Mærker

MPM Design products

Unikke motiver af forskellige dyr

Marc Prehn-Mehlsen startede så småt i 2015 med at lave nogle anderledes sofaborde i forskellige former og mønstre, som senere blev til vægmotiver med forskellige mønstre.

I 2017 fik han idéen at lave nogle unikke motiver af forskellige dyr, hvilket er blevet taget rigtig godt imod! Marc har eget værksted i Fredericia, hvor han laver alle motiverne, pakker dem, tager billeder, holder pause og hvad der ellers følger med.

Træ i forskellige nuancer


Alle stykker på MPM motiverne er skåret ud i 6 mm tykt balsatræ, hvorefter alle stykkerne bejdses i flere forskellige nuancer, som giver motivet det livagtige udtryk. Alle de mange stykker bliver derefter limet fast, en efter en på den hvide træbaggrund.


Rammen måler 3 cm i dybden, og træstykkerne bliver lavet i mahogni, der har en meget særlig rødbrun farve, som ser rigtig godt ud sammen med den hvide baggrund. Rammen bliver olieret med Danish Furniture oil, som beskytter træet og danner en film, der virker som en barriere mod snavs og fugt. Hele motivet kræver ingen form for vedligeholdelse eller olie.


Der følger et ophæng til væggen med hvert motiv, som er super simpelt at sætte op. Der medfølger selvfølgelig også skruer samt rawpluks til ophænget.

Mere
Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6