Information

Mærker

Jewelry by Grundled products

Grundled smykker - håndlavet dansk design i et minimalistisk, geometrisk udtryk

Jewelry by Grundled er helt specielle smykker. De er kendetegnet ved håndlavet dansk design, og de bliver lavet i et minimalistisk og geometrisk udtryk. Jewelry by Grundled går utroligt meget op i, at der er et personligt forhold mellem designeren, produkterne og håndværket. Af netop den grund er Grundled smykker også altid lavet i allerhøjeste kvalitet, og du kan altid forvente det bedste af det bedste fra dem. Så er du på udkig efter et smykke til én, du holder af? Så kan du med stor fordel købe et Grundled smykke.

Hvem er Jewelry by Grundled?


Brandet er grundlagt af Helle Just Weiling. Hun elsker at fordybe sig i det detaljerede arbejde, som der kan være med smykker, når bittesmå dele skal sammensættes til én stor helhed. Smykkerne er inspireret af vores smukke natur, og det afspejler sig også i de lette mønstre, som smykkerne byder på. Af netop den grund skaber smykkernes design også en forbindelse mellem smykkerne og smykkernes oprindelse, og at bære et Jewwlry by Grundled er således også, som at bære et stykke af naturen. Så du kan næsten være helt sikker på, at smykkerne fra Jewelry by Grundled er noget for dig, hvis du er vild med enkelte designs samt strukturen i birketræ. Alle smykkerne er nemlig håndlavede i materialerne træ, stål og malet messing.


Jewelry by Grundled – smykker med inspiration fra naturen


Ethvert smykke fra Jewelry by Grundled er ualmindeligt smukt. De er afbalancerede og passer derfor også til mange forskellige stilarter og aldersgrupper. Den helt unikke kombination af metaller og laserskåret træ i forskellige farver gør desuden, at Grundled smykker er nemme at genkende samt, at deres DNA står helt klart. Hos Designfavoritter.dk er vi ualmindeligt stolte over at forhandler de smukke smykker, og vi kan næsten ikke få hænderne ned over de fantastiske kreationer, som smykkerne er. Og så er det naturligvis blot en fordel, at de alle tilbydes til yderst fornuftige priser her på siden.


Jewelry by Grundled smykker til enhver smag


Kollektionen fra Jewelry by Grundled vokser hele tiden, hvorfor nye og unikke kreationer med jævne mellemrum også ser dagens lys. Med tiden vil du derfor også kunne finde smykker af nye metaller, i nye spændende farver eller i helt nye og unikke kombinationer. Uanset, hvilken stil du er til samt, om du er til øreringe, fingerringe, armbånd eller halskæder – så finder du i Grundleds kollektion med garanti nogle smykker, der falder lige i din smag. Sammensæt forskellige Grundled smykker efter humør, stil eller temperament, og skab hurtigt din helt egen personlige stil.


Stort udvalg af Jewelry by Grundled smykker hos DesignFavoritter.dk


Her hos DesignFavoritter.dk tilbyder vi et stort udvalg af Jewelry by Grundled smykker. Udvalget spænder bredt, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du blandt udvalget finder nogle smykker, der falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe dine nye smykker her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du rig mulighed for at dekorere dine outfits med flotte smykker hver dag, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Jewelry by Grundled smykker her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Derudover bestræber vi os på altid at tilbyde service og levering, der er over det sædvanlige. Af netop den grund står vi altid klar med en hjælpende hånd, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af smykker fra Grundled? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk, eller du kan give os et kald på 51 94 46 87. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Mere
Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16