Information

Mærker

Paper Collective products

Smukke grafiske plakater med gode formål

Er du på udkig efter nogle print og plakater, der kan pryde væggene i dit hjem? Så har vi de helt rette af slagsen til dig! Hos Design Favoritter forhandler vi nemlig de helt fantastiske prints og plakater fra Paper Collective, som er et stensikkert valg. Paper Collective tilbyder desuden et stort udvalg af dekorative løsninger til hjemmet, og her på siden har vi samlet alle vores favoritter. De er alle i allerhøjeste kvalitet samt FSC-mærket og certificeret af Svanemærket. Derudover er de fleste af printsene fra Paper Collective Limited Editions. Det er plakater, der henvender sig til den moderne forbruger hele verden over. Udvalget spænder bredt, så gå endelig på opdagelse allerede i dag!

Paper Collective er et designfirma med en stor samling af prints og plakater af designere og kunstnere, der alle er nøje udvalgt af Paper Collective. 
De tre vigtigste principper i firmaet er social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative partnerskaber. 

Hvert Paper Collective produkt er knyttet til en god sag et sted i verden. For hvert print, der sælges, doneres 10 % til en god sag valgt af kunstneren af de enkelte prints. Under hver produktbeskrivelse, kan du se, hvilken sag, der doneres til.

Køb Paper Collective plakater og støt en god sag


Der er desuden mange gode grunde til, hvorfor du bør købe det lækre grafik fra Papercollective. Det er nemlig ikke bare plakater, der er flotte og eksklusive. Nej, pengene går til et godt formål. Enhver Paper Collective kollektion er nemlig knyttet til en god sag i enten Danmark eller et andet sted i verden. Og det vil sige, at for hver solgt plakat, donerer Paper Collective mindst 10% til en af de foretrukne sager. Det er desuden den pågældende kunstner, der bestemmer, hvilken sag, han eller hun ønsker at støtte med kunsten. Og blandt de organisationer, som Paper Collective støtter, er blandt andet UNICEF, WWF, Amnesty International og forskningen i Cancer især værd at nævne.


Så pryder du dit hjem med plakater fra Paper Collective, støtter du en god sag – og hvis det ikke er grund nok, så får du naturligvis også bare noget helt unikt kunst til dine vægge!


Paper Collective – bæredygtighed i højsædet


Der er dog, som sagt, mange gode grunde til at vælge plakaterne fra Paper Collective. Og her får du således lige én god grund mere! Paper Collective har nemlig en bæredygtig drift, og alle deres plakater bliver produceret lokalt i Danmark. De producerer således plakater af allerhøjeste kvalitet, der ligeledes er FSC-mærket og Svanemærke certificeret. Kort sagt, kan du roligt gå på opdagelse i vores store udvalg af plakater fra Paper Collective. Bliv bl.a. fristet af de unikke og ikoniske plakater i kontrastfyldte designs, der er lavet af kunstnere fra hele verden.


Stort udvalg af Paper Collective kunst hos Design Favoritter


Her hos Design Favoritter tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af plakater og kunst fra Paper Collective. Det store udvalg byder desuden på noget for enhver smag, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du finder præcis den plakat, som du har gået og drømt om. Og det gælder altså uanset, om du er til det simple design eller til et design, der byder på et væld af detaljer. Så du kan altså roligt gå på opdagelse i det store udvalg af Paper Collective plakater lige her på siden. Find alle dine favoritter allerede i dag, og skab et hjem fyldt med kunst og flotte farver.


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Når vi udvælger produkter til shoppen, tager vi således udgangspunkt i vores egne fornemmelser kombineret med tidens tendenser, så vi kan være sikre på at få valgt de helt rette produkter til netop dig. Og så lægger vi naturligvis stor vægt på at have varer i forskellige prisklasser, så det med enhver pengepung er muligt at skabe forandringer i boligen.
Og så står vi desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af plakater fra Paper Collective. Du skal således være velkommen til at give os et kald på 51 94 46 87. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Mere
pr. side
Viser 1 - 75 af 304
Viser 1 - 75 af 304