Lysestager & Fyrfadsstager

Tid til hygge med design lysestager og fyrfadsstager

Med levende lys kan du skabe hygge i dit hjem i dagligdagen og ved særlige lejligheder. Lysestager og fyrfadsstager med stearinlys og fyrfadslys gør noget ved stemningen og gør indretningen mere levende. I dagligdagen er lysestager et musthave i indretningen i stuen, og får du gæster, fuldend...

Tid til hygge med design lysestager og fyrfadsstager

Med levende lys kan du skabe hygge i dit hjem i dagligdagen og ved særlige lejligheder. Lysestager og fyrfadsstager med stearinlys og fyrfadslys gør noget ved stemningen og gør indretningen mere levende. I dagligdagen er lysestager et musthave i indretningen i stuen, og får du gæster, fuldender levende lys et veldækket bord. 

Det er specielt, når efteråret og vinteren nærmer sig, vi ønsker at tænde stearinlys indendøre, men levende lys er også hyggelige om sommeren en sen sommeraften. Til juletid, i december måned, tænder vi flere levende lys i boligen, både almindelige stearinlys og fyrfadslys, men også kalenderlys og adventslys i adventsstager.

Designfavoritter.dk har vi samlet dekorative lysestager og fyrfadsstager i dansk design. Vi tilbyder mange flotte farver, former og materialer som små lysestager, mellem lysestager og høje lysestager og materialer som porcelæn, træ, messing, glas, sølv og guld. I flere af stagerne kan du valgfrit bruge fyrfadslys eller bloklys. Alle lysestager og fyrfadsstager er fra velkendte mærker, der har sans for design, kvalitet og funktion.

Mere
Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5