Information

Mærker

Trimm Copenhagen products

Shop loungemøbler til inde- og udeliv

Trimm Copenhagen skaber rum til pauser i en travl hverdag. Og det gælder desuden både i virksomheder, i det offentlige rum samt i det private hjem. Mangler du således nogle nye lounge møbler eller lounge sæt, som du kan slænge dig i, når du har pause? Så er Trimm Copenhagen lounge sæt og møbler det helt rette valg. Det er et brand, der tilbyder møbler til ethvert behov samt til både indendørs- og udendørsarealer. De multifunktionelle letvægtsprodukter er desuden nemme at flytte rundt på, og de har et enkelt og stringent udtryk uden overflødige detaljer. Derudover er det værd at nævne, at Trimm Copenhagen har maritime rødder, hvilket er tydeligt i både design og materiale brug.

Trimm Copenhagen er grundlagt af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010 og er en dansk virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler, solsejl og interiør til mennesker, der stiller særligt høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design. 

Trimm Copenhagens loungemøbler indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme.

Hvad kendetegner Trimm Copenhagen som brand?


Menneskene bag Trimm Copenhagen hedder Tim Nielsen og Rikke Gjørlund. Og det er altså menneskene bag et brand, der laver de absolut fedeste møbler til terrassen. Og af netop den grund er den danske designvirksomhed også kendt på landsplan. Her er det især deres innovative designs, der vægter mobilitet, komfort og lav vægt, som kendetegner brandet. Men når det så er sagt, så er kvalitet på alle produkterne fra Trimm Copenhagen naturligvis også i top. Alle deres designs er produceret af Subrella Plus, som er et ualmindeligt stærkt materiale. Det betyder, af de mange designs fra Trimm Copenhagen er 100% vandtætte, og derfor kan du altså sagtens lade dem stå ude i alt slags vejr. Ja, faktisk kan du lade dine Trimm Copenhagen møbler stå ude året rundt, materialet er nemlig også modstandsdygtig overfor alger og UV-stråler.


’Less is more’ hos Trimm Copenhagen


Noget af det, som Trimm Copenhagen vægter højt, er filosofien ’less is more’ – og det er desuden tydeligt at se i deres mange designs. Alle produkterne har nemlig et stringent og skarpt design, der ikke har én eneste unødvendig detalje. Det gør designet simpelt og virkelig lækkert – og det elsker vi! Trimm Copenhagen forsøger desuden hele tiden at omfavne tidsånden, så de kan levere multifunktionelle letvægtsprodukter, der er nemme for dig at flytte rundt på efter behov uanset, om du bruger dem ude eller inde. Møblerne er formet af eps-kugler, som er et isoleringsmateriale, hvorfor der skabes en naturlig og rigtig dejlig varme, når du sidder i møblerne.


Stort udvalg af Trimm Copenhagen lounge møbler hos Designfavoritter.dk


Hos Designfavoritter.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af lounge møbler samt lounge sæt fra det anerkendte brand, Trimm Copenhagen. Udvalget spænder bredt, og derfor tør vi næsten også godt at garantere, at du lige her hos os finder netop de lounge møbler, som du har gået og drømt om. Og køber du desuden dine nye Trimm Copenhagen lounge møbler her fra vores webshop, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at bestille netop dine favorit lounge møbler hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Trimm Copenhagen lounge møbler her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Når vi udvælger produkter til shoppen, tager vi således udgangspunkt i vores egne fornemmelser kombineret med tidens tendenser, så vi kan være sikre på at få valgt de helt rette produkter til netop dig. Og så lægger vi naturligvis stor vægt på at have varer i forskellige prisklasser, så det med enhver pengepung er muligt at skabe forandringer i boligen.
Og så står vi desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af Trimm Copenhagen lounge møbler. Du skal således være velkommen til at give os et kald på 51 94 46 87. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Mere
Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21