Børneværelse

Lækkert design til børneværelset

Indret børneværelset med lækkert design interiør, der skaber glæde, kreativitet, leg og udfoldelse for børnene.

Har du spørgsmål eller idéer til andet lækkert børneinteriør, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@designfavoritter.dk.

Underkategorier

 • Dekoration

  Dekoration på børneværelset

  Lidt fint til de kære små på børneværelset er samlet i denne kategori.

 • Knager

  Knagerækker til børnene

  Hos Designfavoritter.dk har vi et spændende sortiment af knager til børneværelset.

  Vi har praktiske knager med masser af plads til udklædningstøj, tasker, tøj m.m. på børneværelset, men som samtidig er dekorative og smukke at se på.

  Se udvalget nedenfor og bliv inspireret!

 • Leg

  I denne kategori finder du inspiration til leg i børnehøjde.

 • Plakater & Rammer

  ABC plakater og plakater med dyr til børneværelset

  På børneværelset er det vigtigt, der er et udviklende og inspirerende miljø for børnene, og det kan flotte børneplakater være med til at skabe. Plakater kan få børn til at tænke kreativt og udvikle deres fantasi, som de kan bruge i deres lege med legetøj eller, når de tegner, klipper og klistrer.

  Hos designfavoritter.dk har vi samlet et stort udvalg af flotte design plakater til børneværelset, der passer til baby og de lidt ældre børn. Vi har søde og sjove plakater med dyr, is og frugter, og ABC-plakater og bogstav plakater i forskellige farver, hvor man hurtigt kan skabe et hyggeligt og personligt børneværelse. Du kan f.eks. “skrive” dit barns navn med bogstav-plakaterne, der er farverige, grafiske plakater fra mærket MadoMado har også samarbejdet med børnetøjsmærket Soft Gallery og fremstillet eventyrlige og sjove posters kendt fra Soft Gallery universet.

  En sød og sjov børne plakat er den perfekte gave til dåben eller fødselsdagen og som den lidt anderledes barselsgave, hvor man ikke ønsker at give babytøj eller legetøj.

  Gå på opdagelse i vores plakat-kategori til børnene nedenfor. Vi har opdelt kategorien i størrelser, så du hurtigt kan finde den rette størrelse til børneværelset, hvad enten du ønsker en A4 plakat, en 50x70 plakat eller en helt tredje størrelse. Husk også en fin ramme til dine posters - vi forhandler både aluminiumsrammer og trærammer.

  Ønsker du posters til resten af boligens rum, har vi lavet en separat plakat-kategori, hvor du bl.a. kan finde plakater fra Paper Collective og Nynne Rosenvinge. Se kategorien her.

 • Møbler

  Møbler til børneværelset

  Gør børneværelset sjovt og indbydende med lækre børnemøbler, der passer til det øvrige sortiment i boligen.

  På Designfavoritter.dk forhandler vi børnemøbler fra We Do Wood og fine opbevaringshylder fra bl.a. Nichba Design og Anne Linde. Derudover finder du sækkestole og loungemøbler fra Trimm Copenhagen og Sack It, der indbyder til hygge, leg og afslapning på børneværelset.

  Se vores møbelsortiment til børneværelset nedenfor. 

 • Opbevaring

  Opbevaring i børneværelset

  Opbevaring er vigtigt i alle boligens rum, men i børneværelset har man særligt brug for opbevaring til puder, tæpper, legetøj nips m.m.

  I denne kategori finder du bl.a. opbevaringskurve fra Louise Roe Copenhagen og vasketøjskurve/opbevaringsposer fra Trimm Copenhagen.

pr. side
Viser 1 - 75 af 116
Viser 1 - 75 af 116