Information

Mærker

Anne Linde products

Showcase reol og Ledge:able hylde fra Anne Linde

Anne Linde står bag designet af disse tidsløse reoler og hylder i metal. Designeren Anne Linde har taget en grad i Three Dimensional Design på Manchester Metropolitan University og har siden 2004 designet sin egen kollektion af metal. Kollektionen består af bl.a. en Ledge:able hylde og Showcase reol, som er kendetegnet ved, at de er bukket i metal på sådan en måde, at både det funktionelle og designet går op i en højere enhed. En Anne Linde hylde og reol giver et skulpturelt og blødt udtryk, der passer ind i alle indretninger.

Anne Linde har designet alle disse fine reoler og hylder, du finder her på siden. Det er interiør, der altid er tidløse og flotte, og de er derfor også altid et helt sikkert valgt til hjemmet. Derudover er alle Anne Linde produkter både funktionelle og skulpturelle, så vælger du at købe en Anne Linde hylde eller et Anne Linde sengebord, får du altid en praktisk løsning, der på én og samme tid ser vanvittig godt ud. Kort sagt: er du vild med det elegante udtryk, funktionalitet og høj kvalitet? Så er interiøret fra Anne Linde lige noget for dig. Vi har samlet et stort udvalg af netop interiør fra Anne Linde her på siden, så skynd dig at gå på opdagelse allerede i dag!

Historien om Anne Linde designs


Designeren bag interiøret, Anne Linde, har en grad i Three Dimensional Design på Manchester Metropolitan University. Derudover har hun siden 2004 designet sine helt egne møbler og interiør af metal, som i dag nu rækker til en helt kollektion. En kollektion, der giver gåsehud. Den består blandt andet af Anne Linde Ledge:able hylden og Anne Linde Showcase reolen, som begge er kendetegnet ved, at de er bukket i metal på sådan en måde, at både det funktionelle og designet går op i en højere enhed. En Anne Linde hylde og reol giver et skulpturelt og blødt udtryk, der passer ind i alle indretninger.


Universelt interiør fra Anne Linde


Vores Anne Linde sortiment byder ligeledes på den fantastiske Sheet opslagstavle. Dette er en opslagstavle, der passer ind i enhver stil, og du bestemmer desuden selv, hvordan du ønsker at anvende netop din Anne Linde Sheet opslagstavle. Du kan gøre den til din helt egen, så den passer perfekt til opbevaring af netop dine ting. Der er dog ikke blot tale om en opslagstavle. Nej, der er tale om en magnetisk opslagstavle, som ligeledes kan fungere rigtig godt på badeværelset i køkkenet, i bryggerset lige såvel som på kontoret. Du kan med fordel kombinere den med Anne Linde Ledge hylden! Hæng vigtige aftaler op på den, og brug den, så du aldrig igen glemmer vigtige møder. Du kan dog også bruge den til den ugentlige madplan, så hele familien hurtigt kan få et overblik over, hvad der bliver serveret de forskellige dage. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan med en Anne Linde opslagstavle, så der er rig mulighed for at slå kreativiteten løs!


Make It Yours


Make It Yours er Anne Linde's slogan for hendes design, da du med hendes kollektion let kan gøre det til din egen. De passer som sagt ind i alle indretninger, og det er dine boligartikler, som du sætter på reolen og hylden, der gør forskellen. Derfor kan du også let skifte stil i dit hjem, uden at du skal skille dig af med din Anne Linde reol eller hylde.


Stort udvalg af Anne Linde produkter hos Design Favoritter


Her hos Design Favoritter tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af interiør fra Anne Linde, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag. Og køber du desuden dine Anne Linde produkter her hos os, så sørger vi for altid at stå klar med et rigtig godt tilbud. Således har du nemlig rig mulighed for at sætte prikken over i’et på indretningen af dit hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Anne Linde produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Når vi udvælger produkter til shoppen, tager vi således udgangspunkt i vores egne fornemmelser kombineret med tidens tendenser, så vi kan være sikre på at få valgt de helt rette produkter til netop dig. Og så lægger vi naturligvis stor vægt på at have varer i forskellige prisklasser, så det med enhver pengepung er muligt at skabe forandringer i boligen.
Og så står vi desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af Anne Linde produkter. Du skal således være velkommen til at give os et kald på 51 94 46 87. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk – vi glæder os til at høre fra dig!


Mere
Viser 1 - 25 af 25
Viser 1 - 25 af 25