Information

Køkken

Køkkenindretning

Køkkenet er et af boligens vigtigste rum, for her tilbringes en stor del af dagens timer med madlavning, opvask m.m. Det er et mødested og et samtalerum, hvor vi bruger masser af tid sammen med familie og venner. Giv køkkenindretningen et personligt præg med lækkert boliginteriør. 

Designfavoritter.dk kan du bl.a. købe hylder...

Køkkenindretning

Køkkenet er et af boligens vigtigste rum, for her tilbringes en stor del af dagens timer med madlavning, opvask m.m. Det er et mødested og et samtalerum, hvor vi bruger masser af tid sammen med familie og venner. Giv køkkenindretningen et personligt præg med lækkert boliginteriør. 

Designfavoritter.dk kan du bl.a. købe hylder til køkkenet fra Anne Linde, der giver stemning og hygge til rummet. Derudover finder du alle de ting, der er essentielle i et køkken - bordskånere, skærebrætter, bakker, skåle, bestik, glas, krukker, opbevaringsløsninger, viskestykker m.m. Alle produkter fra lækre designmærker, hvor både kvalitet, funktionalitet og design går op i en højere enhed. 

Se vores udvalg af køkkentilbehør nedenfor. 

Mere

Underkategorier

 • Bakker & Fade

  Indretning med bakker

  Bakker og fade kan bruges til mange ting i boligen. Dekorér dem f.eks. med små stilleben i stuen, arrangér plejeprodukter fint på en bakke i badeværelset eller opbevar dine krydderier på dekorativ måde i køkkenet på en smuk bakke. Bakkerne kan også bruges til at arrangere kontorartikler på i kontoret - kun fantasien sætter grænser!

  Få inspiration til indretning med bakker og fade nedenfor.

 • Bestik

  Nedenfor ses vores udvalg af bestik, salatbestik og nøddeknækkere til køkkenet. 

 • Bordskånere

  Beskyttelse af bordets overflader

  Vælg en bordskåner, som både er dekorativ og praktisk, så den beskytter bordets overflader fra varme genstande og pynter, når den ikke er i brug.

  De populære Klods Hans bordskånere fra Spring Copenhagen er både funktionelle og smukke og har en lille løkke, så de kan hænges op.

  Se udvalget af bordskånere nedenfor. 

 • Glas

  Smukke glas til en flot borddækning

  Smukke glas til enhver anledning.

 • Hylder & magnettavler

  Hylder i køkkenet

  Skab hygge i dit køkken med hylder fra Anne Linde eller Nichba Design. Begge designer hylder med lette og minimalistiske udtryk, hvor du selv kan skabe den helt rette stemning.

  Se udvalget nedenfor.

 • Kander & Kopper

  Smukke kopper

  Skal du nyde en kop kaffe i et smukt krus i køkkenet har vi udvalget i denne kategori. 


 • Krukker

  Opbevaringskrukker i glas og marmor

  Fine krukker i forskellige størrelser er perfekte til opbevaring af mel, gryn, salt, snacks m.m. i køkkenet. De er også fine til f.eks. elastikker og andre småting.  

  Se vores udvalg af krukker nedenfor fra bl.a. Louise Roe Copenhagen.

 • Køkkenruller

  Køkkenrulleholdere i lækre designs

  En køkkenrulleholder skal være funktionel, men må også gerne være pæn at se på i køkkenet eller på køkkenbordet.

  Se udvalget nedenfor af køkkenrulleholdere i forskellige designs og materialer.

 • Opbevaring

  Opbevaring i køkkenet

  Opbevaring er vigtigt i alle boligens rum, men i køkkenet har man særligt brug for opbevaring til mel, gryn og andre madvarer.

  I denne kategori finder du bl.a. krukker og glasopbevaring fra Louise Roe Copenhagen og opbevaring til knive fra Spring Copenhagen. 

 • Salt- & Peberkværn

  Salt- og peberkværne til køkkenet

  En smuk salt- eller peberkværn skal både være funktionel, men også kunne dekorere et spisebord eller et køkken.

  Vi elsker de "gamle" designikoner fra 1950'erne, som Spring Copenhagen har bragt til live igen. De passer ind i den minimaliske boligindretning og giver hygge og retrofeeling til køkkenet. 

  Ønsker du en klassisk kværn fremstillet ud fra tanken om godt håndværk og kvalitet, er kværnene fra Andersen Furniture et godt bud.

  Nedenfor ses udvalget af saltkværne og peberkværne som f.eks. Peberfuglen og Saltpingvinen. 

 • Skærebrætter

  Skærebrætter i træ og marmor

  Lækre skærebrætter skal både være funktionelle i køkkenet og kunne bruges til at skære brød, grøntsager og kød på, men samtidig skal de være smukke at se på, da de også kan bruges til servering og kan stå til pynt op ad væggen, når de ikke er i brug. 

  Denne kategori viser vores udvalg af skærebrætter i mange forskellige former, størrelser og materialer. Vælg f.eks. et skærebræt i marmor fra Louise Roe Copenhagen.

 • Skåle

  Hvordan serverer du dine livretter?

  En smuk præsentation af maden bringer det bedste frem i dine middage, og vi har et stort udvalg af skåle i flere størrelser og farver til madlavningen og præsentationen af din mad i køkkenet. 

  Servér f.eks. din mad i de smukke messingskåle eller Pisu-serien fra Louise Roe Copenhagen. Begge serier er særdeles velegnede til madlavning, og Pisu serien kan tilmed komme i mikrobølgeovnen. 

 • Tallerkner

  Hvordan serverer du dine livretter?

  En smuk præsentation af maden bringer det bedste frem i dine middage, og vi har et stort udvalg af tallerkner til serveringen af din mad i køkkenet. 

  Servér f.eks. din dessert i de smukke krystal platter fra Louise Roe Copenhagen. 

Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16