Stue

Personlig indretning af stuen

Stuen er hjemmets hjerte og samlingssted, hvor børn og voksne skal have plads til leg, hygge og afslapning efter en lang arbejdsdag. Det er et socialt rum, hvor børnene skal have lov til at udfolde sig i en hyggekrog, mens mor og far laver mad eller smækker benene op og læser dagens aviser eller reklamer.  

Det er v...

Personlig indretning af stuen

Stuen er hjemmets hjerte og samlingssted, hvor børn og voksne skal have plads til leg, hygge og afslapning efter en lang arbejdsdag. Det er et socialt rum, hvor børnene skal have lov til at udfolde sig i en hyggekrog, mens mor og far laver mad eller smækker benene op og læser dagens aviser eller reklamer.  

Det er vigtigt, at hele familien føler sig hjemme i stuen, og det gøres med din egen personlige stil, der passer til resten af din bolig. Skab et sofaområde med en sofa, et minimalistisk sofabord og et gulvtæppe under sofabordet. Gulvtæppet er med til at indramme sofaområdet og skabe varme. Samtidigt kan du vælge et tæppe, der har farver, der matcher din stil. Fuldend looket i sofaen med bløde og flotte sofapuder, der både er funktionelle, men også giver et friskt pust i stuen. Et lækkert tæppe eller en vamset plaid er også et musthave til sofaen i de kolde efterårs- og vintermåneder. Mangler du siddepladser i dit sofaområde, kan du supplere med en daybed eller en puf.

Din boligindretning i stuen kan også indeholde et område med en reol eller hylder med bøger, stueplanter og andet nips, der sammen med en lænestol vil give en følelse af biblioteksstemning, hvor man kan fordybe sig med højtlæsning for børnene eller tage en lille lur. Her er det vigtigt med en god belysning med en væglampe eller en lampe på reolen for at give et godt lys. Udover en reol, er et vitrineskab også ideelt til bøger, men også andet boligindretningsnips som vaser, krukker og køkkenstel. Det giver et fint udtryk i stuen og udviser personlighed, da man kan se mange personlige ejendele gennem vitrineskabets ruder.

På væggene kan du male med maling i dine yndlingsnuancer og supplere med plakater og billeder i samme farveskala. Sørg for, at der i plakaterne er en kontrastfarve, så farveskalaen i din indretning bliver brudt. Spejle på væggen er også en mulighed. Foruden et flot look er spejle med til at gøre et rum større, hvilket gør dem særligt brugbare i små rum eller i en lille lejlighed.

Vi håber, du finder inspiration til din stue i denne kategori. Har du brug for hjælp til indretning af din stue, er en indretningsarkitekt ofte en god hjælper, alternativt er der masser af bolig inspiration på sociale medier som Instagram og Pinterest. 

Mere

Underkategorier

 • Bakker & Fade

  Indretning med bakker og fade

  Bakker og fade kan bruges til mange ting i boligen. Dekorér dem f.eks. med små stilleben i stuen, arrangér plejeprodukter fint på en bakke i badeværelset eller opbevar dine krydderier på dekorativ måde i køkkenet på en smuk bakke. Bakkerne kan også bruges til at arrangere kontorartikler på i kontoret - kun fantasien sætter grænser!

  Få inspiration til indretning med bakker og fade nedenfor.

 • Dekoration

  Dekoration af boligen

  Dékorer dit hjem med smukke boligartikler som træfigurer, flagranker, skåle m.m. og skab små hyggelige stilleben.

 • Lysestager &...

  Tid til hygge med design lysestager og fyrfadsstager

  Med levende lys kan du skabe hygge i dit hjem i dagligdagen og ved særlige lejligheder. Lysestager og fyrfadsstager med stearinlys og fyrfadslys gør noget ved stemningen og gør indretningen mere levende. I dagligdagen er lysestager et musthave i indretningen i stuen, og får du gæster, fuldender levende lys et veldækket bord. 

  Det er specielt, når efteråret og vinteren nærmer sig, vi ønsker at tænde stearinlys indendøre, men levende lys er også hyggelige om sommeren en sen sommeraften. Til juletid, i december måned, tænder vi flere levende lys i boligen, både almindelige stearinlys og fyrfadslys, men også kalenderlys og adventslys i adventsstager.

  Designfavoritter.dk har vi samlet dekorative lysestager og fyrfadsstager i dansk design. Vi tilbyder mange flotte farver, former og materialer som små lysestager, mellem lysestager og høje lysestager og materialer som porcelæn, træ, messing, glas, sølv og guld. I flere af stagerne kan du valgfrit bruge fyrfadslys eller bloklys. Alle lysestager og fyrfadsstager er fra velkendte mærker, der har sans for design, kvalitet og funktion.

 • Møbler

  Spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design

  I denne kategori ser du vores udvalg af spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design, som vi har til salg online. Her finder du inspiration til at indrette din stue med en spisestue krog med tilhørende spisebord og spisebordstole og et andet hjørne i stuen med loungemøbler bestående af sækkestole og lave sofaborde.

  Vi har også et udvalg af dagligstuemøbler såsom reoler og sofaborde samt små hjemmearbejdsstationer til din dagligstue.

  Børnene skal der også være plads til, og derfor finder du også et udvalg af smukke børnemøbler, der nemt kan bruges i stuen. Vores sortiment af møbler til stuen er nøje udvalgt til at passe i et moderne hjem.

 • Opbevaring

  Opbevaringsløsninger til stuen

  Har du brug for en kurv til brænde, tæpper, puder eller legetøj? Eller hvad med en fin krukke eller opbevaringspose til nips, garn eller magasiner? Eller en smart holder til din mobil og tablet? Hvis ja, så er du kommet til den rette kategori, hvor vi har samlet opbevaringsløsninger til stuen. 

  Nedenfor finder du marmorkrukker, glaskrukker, opbevaringsposer, trådkurve og opbevaringskurve til alle dine sager i stuen. De forskellige opbevaringsløsninger har uendelige anvendelsesmuligheder!

 • Papirvægte

  Smukke papirvægte

  Smukke papirvægte og brevvægte er både funktionelle og dekorative i den moderne indretning.

  Nedenfor finder du vores udvalg af papirvægte i mange forskellige former, størrelser og farver fra kunstneren Nynne Rosenvinge.

 • Plakater & Rammer

  Flotte plakater til stuen i bestemte mål

  Der er mange måder at dekorere sine vægge i boligen på, og vi har samlet et stort udvalg af design plakater og posters til dit hjem. Er du til kantede og rå plakater? Botaniske og naturlige posters? Abstrakte, farverige eller minimalistiske billeder? I vores plakat sortiment finder du et bredt udvalg af posters for enhver smag. Vi har flot, dansk plakatkunst og kunst fra anerkendte udenlandske designere. Lige nu er fotokunst i sort-hvid et stort hit blandt vores kunder. Kunstfotografering er efterhånden ret udbredt blandt flere af vores leverandører og fås i vores sortiment fra blandt andre Foto Factory, The Poster Club og Paper Collective.

  Fra alle designere findes mange styles og størrelser i forskellige prisklasser. Vi har delt vores plakat kategori op efter størrelser, så du nemt og hurtigt kan finde den størrelse plakat, du ønsker. Måske har du en 70x100 ramme, du ønsker en ny plakat til? Eller måske søger du plakater i størrelsen 50x70 cm. A4-papir størrelsen er ofte den størrelse, man altid kan finde en placering til på væggen og evt. supplere en eksisterende plakat væg med. Små og store plakater til din billedevæg kan give et eksklusivt og personligt look til dit rum, og du kan med en plakat væg hurtigt og billigt ændre et rums karakter. Husk at indramme dine plakater med smukke billederammer. Hos os finder du rammer i aluminium i flere farver og i egetræ.

  Plakater passer ikke kun i stuen, men også i entréen, på badeværelset og i soveværelset. Ønsker du plakater til børneværelset, har vi lavet en separat kategori til børn, hvor du bl.a. kan finde ABC plakater og plakater med dyr. Se kategorien her.

 • Vaser og Urtepotter

  Vaser og urtepotter i porcelæn, stentøj og glas

  Planter og blomster kan bidrage til et bedre indeklima, og ingen buketter eller planter uden vaser og urtepotter. Hvorfor ikke finde en smuk vase eller urtepotte, der komplementerer blomsterne, så de står endnu smukkere! 

  Designfavoritter.dk har vi vaser og urtepotter i forskelllige former, farver og udtryk. En vase er et stykke kunst og kan både pynte med og uden blomster. Foruden friske, velduftende blomster trender tørrede blomster også lige nu i den moderne indretning. Tørrede blomster fåes i mange udtryk og holder evigt, hvilket i stedet giver anledning til at skifte vasen ud indimellem for at opnå et nyt udtryk. Saml flere vaser i forskellige højder for at opnå et smukt stilleben eller suppler med andre designting.

  Er du til rå eller klassiske vaser, så tag et kig nedenfor i vores vase-kategori og find din yndlingsvase.

pr. side
Viser 1 - 75 af 774
Viser 1 - 75 af 774