Information

Mærker

Nynne Rosenvinge products

En Nynne Rosenvinge plakat er kunst til væggen

Går du og drømmer om en Nynne Rosenvinge plakat til dit hjem? Måske du drømmer om at skabe den helt perfekte billedvæg? Uanset, hvad du helt præcis ønsker at kreere af vægkunst i dit hjem, så finder du med garanti de helt perfekte plakater til projektet lige her. Her på siden har vi nemlig samlet et stort og ligeledes spændende udvalg af Nynne Rosenvinge plakater, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du finder én eller flere plakater, der falder lige i din smag. Nynne Rosenvinge designer dog ikke blot plakater men ligeledes brevvægte og spejle.

Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner/designer, der producerer interiørprodukter. 

Hendes illustrationer og malerier er karakteriseret ved at være minimalistiske og moderne. Nynne Rosenvinge integrerer elementer fra sine malerier i sine illustrationer - og omvendt - for at skabe et unikt og personligt udtryk.

Smukke illustrationer af Nynne Rosenvinge


Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner og AD’er, der er yderst passioneret. Derfor skaber hun også hele tiden nye illustrationer, der er unikke og helt personlige. Illustrationer fra Nynne Rosenvinge henvender sig især til dig, der er vild med det minimalistiske og non-figurative. Nynne Rosenvinge matcher nemlig netop disse ønsker samtidig med, at hun har en forkærlighed for pastelfarver og bløde figurer – og gerne i sammenhæng med mere stringente geometriske former.


Eksklusive Nynne Rosenvinge plakater


Dog er Nynne Rosenvinge illustrationer dog også ualmindeligt eksklusive. De findes nemlig kun i et begrænset antal samtidig med, at de også kun forhandles i udvalgte design-shops. Dog er der rig mulighed for at finde én eller flere plakater, der falder lige i din smag. Farveskalaen spænder fra sort/hvid plakater til plakater i smukke pastelfarver. Det er altså ualmindeligt smukke plakater, som Nynne Rosenvinge skaber, og de kommer til sin ret uanset, om de hænger alene eller sammen med andre plakater.


Mulighederne er mange med Nynne Rosenvinge plakater


Med de fantastiske plakater fra Nynne Rosenvinge har du altså utroligt mange muligheder for at sætte prikken over i’et på din indretning. Lav en stor, flot billedvæg midt i stuen, eller hæng de enkelte plakater op hver for sig gennem hele hjemmet. Du kan for eksempel sammensætte en smuk billedvæg af Nynne Rosenvinge plakater i fine pastelfarver. Vælg plakaterne med alle dine yndlingsbyer, og skab således nærmest et helt verdenskort. Ja, mulighederne er mange, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Vores store udvalg af Nynne Rosenvinge plakater byder i hvert fald på plakater til enhver smag samt til enhver indretningsstil.


Stort udvalg af Nynne Rosenvinge plakater hos Designfavoritter.dk


Her hos Designfavoritter.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af plakaterne af den anerkendte grafiker, Nynne Rosenvinge. Er du derfor på udkig efter nogle nye plakater til dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi tør næsten godt at garantere, at du finder nogle Nynne Rosenvinge plakater lige her på webshoppen, som falder lige i din smag. Og køber du desuden dine nye Nynne Rosenvinge plakater lige her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at pynte hjemmet op med de smukke plakater, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Nynne Rosenvinge plakater lige her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Når vi udvælger produkter til shoppen, tager vi således udgangspunkt i vores egne fornemmelser kombineret med tidens tendenser, så vi kan være sikre på at få valgt de helt rette produkter til netop dig. Og så lægger vi naturligvis stor vægt på at have varer i forskellige prisklasser, så det med enhver pengepung er muligt at skabe forandringer i boligen.
Og så står vi desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af Nynne Rosenvinge plakater. Du skal således være velkommen til at give os et kald på 51 94 46 87. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk – vi glæder os til at høre fra dig!


Plakater, papirvægte og spejle


Her på shoppen har du mulighed for at købe Nynne Rosenvinges smukke illustrationer, brevvægte og spejle.

Alle produkter fra Nynne Rosenvinge er produceret i Danmark.

Ind imellem har vi gode tilbud på produkterne fra Nynne Rosenvinge - se alle vores tilbud her.

Mere
Viser 1 - 72 af 72
Viser 1 - 72 af 72