Knager

Design knagerækker til din entré og garderobe

Knager, en knagerække eller en stumtjener er et must i din entré eller i din garderobe. En knag eller en knagerække må gerne være i lækkert design, så den både har en funktion, men også pynter, når den ikke er i brug. Knager er perfekte til overtøj, tasker, tørklæder og halstørklæder og kan foruden ...

Design knagerækker til din entré og garderobe

Knager, en knagerække eller en stumtjener er et must i din entré eller i din garderobe. En knag eller en knagerække må gerne være i lækkert design, så den både har en funktion, men også pynter, når den ikke er i brug. Knager er perfekte til overtøj, tasker, tørklæder og halstørklæder og kan foruden entréen også bruges i soveværelset til smykker og tasker eller i badeværelset til håndklæder og tøj. Flere af de mindre knager er også fine i køkkenet til viskestykker og grydelapper. 

Designfavoritter.dk har et stort udvalg af knager i forskellige materialer og farver. Bl.a. knager i træ og messing. På flere af knagerækkerne er det muligt at hænge bøjler, hvis du ønsker det.

Før dit valg af en knagerække, så find ud af, hvor meget vægplads, du har til rådighed - om du kan vælge en kort eller lang knagerække. Dernæst skal du finde en stil, der passer til dig. Det kan være en moderne og enkelt stil eller måske en mere klassisk stil. Husk du altid kan male en væg i en sprælsk farve, hvilket kan gøre, at den samme knagerække kan fremstå med mange forskellige udtryk. Enkelte knager kan også kombineres med en reol eller en hylde, så der er plads til nogle opbevaringskasser til handsker og huer. Overvej også et spejl i din entré, da det er rart for både dig selv og dine gæster, når man ankommer eller skal ud af døren.

Mere
Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7