Entré

En indbydende entré

Byd dine gæster velkommen i en smuk entré, der både er praktisk og flot. En indbydende entré får dig til at føle dig hjemme i det sekund, du træder ind af døren.

I denne kategori kan du finde alt, du skal bruge i en velindrettet entré - knager, knagerækker, skohylder, opbevaringsmuligheder, spejle, måtter m.m., der skaber en...

En indbydende entré

Byd dine gæster velkommen i en smuk entré, der både er praktisk og flot. En indbydende entré får dig til at føle dig hjemme i det sekund, du træder ind af døren.

I denne kategori kan du finde alt, du skal bruge i en velindrettet entré - knager, knagerækker, skohylder, opbevaringsmuligheder, spejle, måtter m.m., der skaber en stilet og hyggelig atmosfære.

Se også det nyeste boligtilbehør i vores webshop.

Mere

Underkategorier

 • Knager

  Design knagerækker til din entré og garderobe

  Knager, en knagerække eller en stumtjener er et must i din entré eller i din garderobe. En knag eller en knagerække må gerne være i lækkert design, så den både har en funktion, men også pynter, når den ikke er i brug. Knager er perfekte til overtøj, tasker, tørklæder og halstørklæder og kan foruden entréen også bruges i soveværelset til smykker og tasker eller i badeværelset til håndklæder og tøj. Flere af de mindre knager er også fine i køkkenet til viskestykker og grydelapper. 

  Designfavoritter.dk har et stort udvalg af knager i forskellige materialer og farver. Bl.a. knager i træ og messing. På flere af knagerækkerne er det muligt at hænge bøjler, hvis du ønsker det.

  Før dit valg af en knagerække, så find ud af, hvor meget vægplads, du har til rådighed - om du kan vælge en kort eller lang knagerække. Dernæst skal du finde en stil, der passer til dig. Det kan være en moderne og enkelt stil eller måske en mere klassisk stil. Husk du altid kan male en væg i en sprælsk farve, hvilket kan gøre, at den samme knagerække kan fremstå med mange forskellige udtryk. Enkelte knager kan også kombineres med en reol eller en hylde, så der er plads til nogle opbevaringskasser til handsker og huer. Overvej også et spejl i din entré, da det er rart for både dig selv og dine gæster, når man ankommer eller skal ud af døren.

 • Møbler

  En entré kræver funktionelle møbler, der måske ikke fylder så meget, men så der er plads til opbevaring af tørklæder og vanter, plads til nøglerne eller til sedler og billeder på en magnettavle. 

  Herunder finder du vores udvalg af møbler, der er særligt velegnede til entréen - hylder, taburetter og bænke, magnettavler, skohylder, garderobeløsninger m.m. 

 • Opbevaring

  Opbevaringsløsninger til entréen

  Opbevaring af nøgler, sko, vanter, tørklæder, breve, vasketøj m.m. - et bryggers eller et indgangsparti skal kunne rumme det hele!

  I denne kategori finder du en masse opbevaringsløsninger til entréen. Brug f.eks. de smarte Ledge:able hylder fra Anne Linde til nøgler og breve og opbevaringsposer fra Trimm Copenhagen og Louise Roe til vanter og tørklæder. 

  Mangler du ekstra plads til dine sko, er skohylden Shoe Rack fra We Do Wood særlig populær. 

  Vi håber, du finder inspiration til opbevaring i dit bryggers eller i din indgang - opbevaring kan sagtens både være praktisk og smuk. 

Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34