Udeliv

Skab stemning i din have og på din terrasse

Sæt dig godt tilrette i dit hyggehjørne i haven eller på altanen, find din yndlingsbog frem, mærk den friske luft og varmen fra solen!

I denne kategori finder du design til din have og udeliv - f.eks. lækre lounge møbler og sækkestole fra Trimm Copenhagen, der er vejrbestandige for både sol og regn. Du...

Skab stemning i din have og på din terrasse

Sæt dig godt tilrette i dit hyggehjørne i haven eller på altanen, find din yndlingsbog frem, mærk den friske luft og varmen fra solen!

I denne kategori finder du design til din have og udeliv - f.eks. lækre lounge møbler og sækkestole fra Trimm Copenhagen, der er vejrbestandige for både sol og regn. Du finder også havemøbler fra A2 Living i lækkert råt og minimalistisk design.

For at skabe den rette loungestemning på terassen forhandler vi udendørs puder i et væld af farver fra Trimm Copenhagen.  

Mere

Underkategorier

 • Havemøbler

  Havemøbler til det danske vejr!

  I denne kategori finder du havemøbler fra A2 Living i lækkert råt og minimalistisk design. 

  Havemøblerne er udført i kraftige galvaniserede materialer - de er robuste, rustikke og vedligeholdelsesfrie med et minimalistisk design, man kan have glæde af i mange år frem. Og så er de lavet til at kunne klare det til tider hårde, danske vejr. 

  Skriv eller ring endelig, hvis du har spørgsmål til havemøblerne!

 • Krukker

  Skab liv med blomster og planter

  Blomster og planter skaber liv på terrassen, og Trimm Copenhagen har kreative bud på opbevaring af planter og krukker.

  Se udvalget nedenfor. 

 • Loungemøbler

  Loungemøbler til haven

  Loungemøbler i haven indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme. Hvad enten terrassen rummer sækkestole, daybeds, puffer eller andre loungemøbler, skaber de plads til afslapning i solen efter en lang dag. 

  Vi forhandler loungemøbler fra Trimm Copenhagen, der producerer i vejrbestandigt materiale, der gør, at loungemøblerne kan tåle at stå udenfor i både sol og regn. 

  Flere af loungemøblerne kan også sagtens stå indendøre, så man kan have glæde af dem året rundt. 

 • Puder

  Puder kan skabe den rette loungestemning på terrassen i sommermånederne.

  Det er vigtigt, at puderne er fremstillet af stof af høj kvalitet til udendørs brug, så puderne er vandafvisende.

  Se vores udvalg nedenfor af lækre puder til udendørs brug fra Trimm Copenhagen - der er flere størrelser og mange farver at vælge mellem!

Viser 1 - 39 af 39
Viser 1 - 39 af 39