Møbler

Møbler til børneværelset

Gør børneværelset sjovt og indbydende med lækre børnemøbler, der passer til det øvrige sortiment i boligen.

På Designfavoritter.dk forhandler vi børnemøbler fra We Do Wood og fine opbevaringshylder fra bl.a. Nichba Design og Anne Linde. Derudover finder du sækkestole og loungemøbler fra Trimm Copenhagen og Sack It, der ...

Møbler til børneværelset

Gør børneværelset sjovt og indbydende med lækre børnemøbler, der passer til det øvrige sortiment i boligen.

På Designfavoritter.dk forhandler vi børnemøbler fra We Do Wood og fine opbevaringshylder fra bl.a. Nichba Design og Anne Linde. Derudover finder du sækkestole og loungemøbler fra Trimm Copenhagen og Sack It, der indbyder til hygge, leg og afslapning på børneværelset.

Se vores møbelsortiment til børneværelset nedenfor. 

Mere

Underkategorier

 • Bænke & Taburetter

  Indret med bænke og taburetter på børneværelset

  Nedenfor finder du vores udvalg af bænke og taburetter til boligen. En lille taburet eller en bænk er altid perfekt på børneværelset som et et lille siddemøbel til et børnebord eller til et skrivebord. Samtidig kan en skammel også bruges som sengebord ved siden af sengen.

  Vi tilbyder taburetter og bænke fra bl.a. We Do Wood, Trimm Copenhagen og Applicata, der alle producerer i holdbare materialer og smukke designs.

 • Børnestole & Børneborde

  Børneborde og børnestole

  Børnebordene og børnestolene fra We Do Wood er populære til både børneværelset og den øvrige bolig. Børnemøblerne er elegante, tidløse og funktionelle med et design, der vil vare gennem generationer. 

  Lilly's Chair og Geo's table er fremstillet af bæredygtigt bambus og fåes i flere farver. 

 • Hylder & Reoler

  Hylder og reoler til børneværelset

  Man kan ikke komme udenom, at hylder og reoler er et must på et børneværelse. Brug hylder til at udstille hyggelige billeder og yndlingsnips eller til opbevaring af legetøj. 

  Vi forhandler et stort udvalg af hylder og reoler fra flere kendte mærker som Anne Linde, Nichba Design, House Doctor og We Do Wood. Fælles for alle mærkerne er, at de fremstiller hylder og reoler i lækre materialer, og alle produkter er designet med fokus på både kvalitet, funktionalitet og design. 

 • Sækkestole & Loungemøbler

  Loungemøbler til hygge og afslapning

  Loungemøbler indbyder til afslapning og samvær på børneværelset. Hvad enten børneværelset rummer en sækkestol, en daybed, puf eller andre loungemøbler, skaber de plads til afslapning og hygge efter en lang dag. 

  Vi forhandler loungemøbler til børneværelset fra Sack It og Trimm Copenhagen, der begge fokuserer på design, funktionalitet og kvalitet.

  Flere af loungemøblerne kan også sagtens stå udendøre, så man kan have glæde af dem året rundt. 

Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34