Plakater & Rammer

ABC plakater og plakater med dyr til børneværelset

På børneværelset er det vigtigt, der er et udviklende og inspirerende miljø for børnene, og det kan flotte børneplakater være med til at skabe. Plakater kan få børn til at tænke kreativt og udvikle deres fantasi, som de kan bruge i deres lege med legetøj eller, når de tegner, klipper og klistre...

ABC plakater og plakater med dyr til børneværelset

På børneværelset er det vigtigt, der er et udviklende og inspirerende miljø for børnene, og det kan flotte børneplakater være med til at skabe. Plakater kan få børn til at tænke kreativt og udvikle deres fantasi, som de kan bruge i deres lege med legetøj eller, når de tegner, klipper og klistrer.

Hos designfavoritter.dk har vi samlet et stort udvalg af flotte design plakater til børneværelset, der passer til baby og de lidt ældre børn. Vi har søde og sjove plakater med dyr, is og frugter, og ABC-plakater og bogstav plakater i forskellige farver, hvor man hurtigt kan skabe et hyggeligt og personligt børneværelse. Du kan f.eks. “skrive” dit barns navn med bogstav-plakaterne, der er farverige, grafiske plakater fra mærket MadoMado har også samarbejdet med børnetøjsmærket Soft Gallery og fremstillet eventyrlige og sjove posters kendt fra Soft Gallery universet.

En sød og sjov børne plakat er den perfekte gave til dåben eller fødselsdagen og som den lidt anderledes barselsgave, hvor man ikke ønsker at give babytøj eller legetøj.

Gå på opdagelse i vores plakat-kategori til børnene nedenfor. Vi har opdelt kategorien i størrelser, så du hurtigt kan finde den rette størrelse til børneværelset, hvad enten du ønsker en A4 plakat, en 50x70 plakat eller en helt tredje størrelse. Husk også en fin ramme til dine posters - vi forhandler både aluminiumsrammer og trærammer.

Ønsker du posters til resten af boligens rum, har vi lavet en separat plakat-kategori, hvor du bl.a. kan finde plakater fra Paper Collective og Nynne Rosenvinge. Se kategorien her.

Mere

Underkategorier

 • Rammer

  Nedenfor ser du vores udvalg af rammer i forskellige materialer og størrelser til dine plakater!

 • A3

  Her finder du vores udvalg af billeder og plakater til børneværelset i størrelse A3.

 • A5

  Her finder du vores udvalg af billeder og plakater til børneværelset i størrelse A5.

 • A6

  Her finder du vores udvalg af billeder og plakater til børneværelset i størrelsen A6.

 • 30x40 cm

  Her finder du vores udvalg af billeder og plakater til børneværelset i størrelse 30x40 cm.

 • 50x70 cm

  Her finder du vores udvalg af billeder og plakater til børneværelset i størrelse 50x70 cm.

Viser 1 - 75 af 75
Viser 1 - 75 af 75