Information

Mærker

MicMic products

MicMic laver bæredygtige lædertasker i dansk design

Michala er grundlægger, ejer og designeren bag MicMic. Den unge designer har har en dagsorden som ikke er til at tage fejl af. Bæredygtige produkter, socialt ansvar og høj kvalitet er blot nogle af Michalas fokusområder. 

Kollektionerne fra MicMic består lædertasker til enhver lejlighed. Det er skuldertasker, rygsække, crossover tasker, bumbags og punge i flere størrelser. Alle tasker er produceret af nøje udvalgte leverandører med certificeringerne og arbejdsforholdene i orden. 

MicMic laver tasker i praktisk og tidsløst design. Læderkvaliteten er høj og levetiden er lang på de fine tasker. 

Har du en forkærlighed for lækre skindtasker? Så kan du muligvis blive inspireret her på siden. Vi har et stort udvalg af de lækreste skindtasker fra MicMic. I kollektionen finder du skuldertasker, rygsække, bæltetasker, bumbags, crossover tasker og punge. Der er tasker til et hvert formål og i flere farver. MicMic går ikke på kompromis når der skal designes tasker. Kvaliteterne er nøje udvalgt og det samme er detaljerne. Det er funktionelle tasker som er både praktiske og flotte.

Bag om MicMic


Michala er kvinden bag MicMic. Hun er en ung kvinde som har værdierne og visionerne i orden. 
Som 8 årige flyttede hun med sin familie til Cambodia. Det var en stor omvæltning, og her blev hun klar over hvor store forskelle er på at være fattig i udsatte områder og til at leve tryg og godt i et velstillet land. Dette dannede grundlag for at MicMic i dag er et brand som tager et enormt stort socialt ansvar. 

Mere

Ingen varer for dette mærke.