Information

Mærker

MicMic products

MicMic laver bæredygtige lædertasker i dansk design

Michala er grundlægger, ejer og designeren bag MicMic. Den unge designer har har en dagsorden som ikke er til at tage fejl af. Bæredygtige produkter, socialt ansvar og høj kvalitet er blot nogle af Michalas fokusområder. 

Her på siden finder du et stort udvalg af MicMic tasker. Det er lækre tasker af skind, og har du derfor en forkærlighed for netop skindtasker? Jamen så er dette det helt rette sted for dig. Du finder med garanti inspiration her på siden – hvis ikke du da finder din nye taske! I kollektionen finder du blandt andet skuldertasker, rygsække, bæltetasker, bumbags, crossover tasker og punge. Med andre ord: der er tasker til ethvert formål og i flere forskellige farver. MicMic går ikke på kompromis, når de designer tasker, og der er kvaliteterne nøje udvalgt og det samme er detaljerne. Det er funktionelle tasker som er både praktiske og flotte – tjek udvalget ud med det samme!

Bag om MicMic


Bag MicMic gemmer sig en helt fantastisk historie. MicMic er nemlig ikke et helt almindeligt brand som alle andre brands på markedet. Nej, MicMic er et brand, der tager enormt stort socialt ansvar – og det er der en god grund til. Kvinden bag brandet hedder nemlig Michala, og hun er en ung kvinde, der har værdierne og visionerne i orden. Som 8 årig flyttede hun med sin familie fra Aalborg til Cambodia. Det var naturligvis en omvæltning, og hun blev hurtigt klar over, hvor store forskelle, der er, på at være fattig i udsatte lande vs. at leve trygt og godt i et velstillet land.
Og netop denne kontrast er, hvad der den dag i dag danner grundlaget for MicMic. MicMic er altså et brand, der vægter bæredygtighed, hvorfor alle produkterne også laves i nært samarbejde med ansvarlige leverandører, certificerede fabrikker og kvindeligt ejede workshops, som ansætter udsatte personer, der igennem samarbejdet med MicMic får mulighed for at forsørge sig selv samt starte deres eget selvstændige liv. Dette er blot én af mange grunde til, at vi er enormt stolte af at være MicMic forhandler.


MicMic tasker til ethvert behov


Alle produkterne, du finder her på siden, er af læder af allerhøjeste kvalitet. Derudover er de alle designet ud fra en smuk kombination af det kolde, nordiske, minimalistiske udtryk og læder fra de varmere himmelstrøg. Kort sagt: det er helt unikke tasker, der aldrig slå fejl i forhold til funktionalitet eller kvalitet. Du finder desuden store som små tasker, og er du nybagt mor, kan du med fordel bruge én af de større MicMic tasker som pusletaske. Heri vil du kunne have alt, du overhovedet måtte få brug for, og taskens lange levetid sørger for, at du kan bruge den igen, hvis der skulle komme et barn nummer 2. Dog har vi naturligvis også en taske til dig, der bare gerne vi have de væsentligste ejendele med på shopping-tur - se blandt andet den smarte MicMic Bumbag!


Stort udvalg af MicMic tasker hos DesignFavoritter.dk


Her hos DesignFavoritter.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af tasker fra det anerkendte brand, MicMic. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder nogle tasker, der falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe din nye taske her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for altid at have en praktisk og flot taske med dig rundt, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af MicMic tasker her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Derudover bestræber vi os på altid at tilbyde service og levering, der er over det sædvanlige. Af netop den grund står vi altid klar med en hjælpende hånd, og har du således spørgsmål til vores store udvalg af MicMic tasker? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk, eller du kan give os et kald på 51 94 46 87. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Mere
Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11