Information

Mærker

Tilbud

Roon & Rahn products

Dansk design med funktionelle løsninger

Nicki van Roon og René Rahn Hansen er designerduoen bag Roon & Rahn. Firmaet blev stiftet i Aarhus tilbage i 2014.
De udvikler entrémøbler hvor dynamiske løsninger til hverdagens udfordinger er i fokus. Designet er tilpasset det moderne hjem hvor funktionalitet i tidsløst design er i højsæde.

Er du helt vild med produkter fra Roon & Rahn? Måske du ønsker at peppe din indretning op med netop disse produkter? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet et spændende udvalg af designfavoritter fra Roon & Rahn, som med garanti kan sætte prikken over i’et på din indretning. Her på siden finder du interiør fra Roon & Rahn, der især henvender sig til din entré. Så gå på opdagelse allerede i dag, og pift hjemmets første rum op med de lækreste møbler – vi tør næsten godt garantere, at du ikke bliver skuffet!

Historien om Roon & Rahn


Men hvad er Roon & Rahn så for et brand? Jo, nu skal du høre. Det er et dansk brand, der blev grundlagt i 2014 af henholdsvis René Rahn Hansen og Nicki Van Roon – og deraf kommer også navnet. Designvirksomhed hører hjemme i Aarhus, og deres vision var klar fra start – de ønskede at skabe møbler til entréen, der var både flotte og funktionelle. Og det kan vi vidst kun sige, at de hos Roon & Rahn er lykkedes med! Roon & Rahn blev desuden startet i ægte iværksætter stil – møblerne blev alle bygget på relativ simple kår. Et af deres mest populære produkter er Moodboard knagerækken, som de i 2015 sogår vand Nordic Buzz prisen for. Er det således dynamiske løsninger, du er på udkig efter i din søgen på at løse hverdagens udfordringer? Så er det Roon & Rahn produkter, du skal have fat i. Det er interiør, der er tilpasset det moderne hjem, og funktionalitet og tidløst design er altid i højsædet.


Roon & Rahn henvender sig til den kræsne og stilbevidste forbruger


Noget af det, der er med til at gøre Roon & Rahn produkter helt unikke, er den synergieffekt, der er produkterne imellem. Sammenhængen mellem hvert enkelt produkt er nemlig rigtig god, og derfor er produkterne nemme at kombinere med hinanden for en helstøbt indretning. Og derudover ser hvert produkt naturligvis bare vanvittigt godt ud! Det er helt sikkert produkter, der henvender sig til selv den mest kræsne og stilbevidste forbruger – og du går aldrig helt galt i byen, hvis du vælger at købe interiør fra Roon & Rahn. Udforsk de mange forskellige varianter og modeller, vi tilbyder her på siden. Vi har både Roon & Rahn knagerækker, skostativer, bænke og konsolborde!


Stort udvalg af Roon & Rahn produkter hos Design Favoritter


Her hos Design Favoritter tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af lækre produkter til entréen fra Roon & Rahn. Det er produkter, der altid rammer plet, og vi tilbyder nogle til enhver smag. Og køber du desuden dine nye Roon & Rahn produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at indrette din entré til perfektion, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Roon & Rahn produkter, og find alle dine favoritter allerede i dag!


Fantastisk service og lynhurtig levering


Vi brænder for at gøre Designfavoritter.dk til et univers, hvor lækkert design, kvalitet og funktionalitet er i højsædet, så du som kunde kan finde inspiration til at give boligen et personligt præg. Når vi udvælger produkter til shoppen, tager vi således udgangspunkt i vores egne fornemmelser kombineret med tidens tendenser, så vi kan være sikre på at få valgt de helt rette produkter til netop dig. Og så lægger vi naturligvis stor vægt på at have varer i forskellige prisklasser, så det med enhver pengepung er muligt at skabe forandringer i boligen.
Og så står vi desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af Roon og Rahn produkter. Du skal således være velkommen til at give os et kald på 51 94 46 87. Du kan dog også vælge at skrive en mail til os på kontakt@designfavoritter.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Mere
Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7