Møbler

Spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design

I denne kategori ser du vores udvalg af spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design, som vi har til salg online. Her finder du inspiration til at indrette din stue med en spisestue krog med tilhørende spisebord og spisebordstole og et andet hjørne i stuen med loungemøbler bestående af sækkestole...

Spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design

I denne kategori ser du vores udvalg af spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design, som vi har til salg online. Her finder du inspiration til at indrette din stue med en spisestue krog med tilhørende spisebord og spisebordstole og et andet hjørne i stuen med loungemøbler bestående af sækkestole og lave sofaborde.

Vi har også et udvalg af dagligstuemøbler såsom reoler og sofaborde samt små hjemmearbejdsstationer til din dagligstue.

Børnene skal der også være plads til, og derfor finder du også et udvalg af smukke børnemøbler, der nemt kan bruges i stuen. Vores sortiment af møbler til stuen er nøje udvalgt til at passe i et moderne hjem.

Mere

Underkategorier

 • Bænke & Taburetter

  Indret med bænke og taburetter

  Nedenfor finder du vores udvalg af bænke og taburetter til boligen. Mangler du et lille siddemøbel i din entré, i dit kontor, i dit soveværelse, badeværelse eller som ekstra siddeplads ved dit spisebord er en skammel eller et bænk et oplagt valg. 


  Vi tilbyder taburetter og bænke fra bl.a. We Do Wood og Trimm Copenhagen, der alle producerer i holdbare materialer og smukke designs.

 • Børnemøbler

  Skab et børnehjørne i stuen

  Møbler til børneværelset skal være funktionelle og kunne holde til noget, men samtidig må de også gerne være smukke at se på og passe ind i den øvrige stil i hjemmet. 

  Små børneborde og børnestole kan også bruges i resten af boligen som f.eks. til et lille børnehjørne i stuen. Her er de fine bambusmøbler fra We Do Wood et godt og bæredygtigt valg, der vil holde i mange år frem.

 • Daybeds

  Daybed med flere funktioner

  En daybed har to funktioner - den fungerer både som sofa og som seng. Den skaber et afslappet udtryk i boligen og er perfekt til overnattende gæster. 

  Lige nu trender daybeds, og det kan vi godt forstå - den er perfekt til en lille lur, til afslapning med en god bog eller som hyggeplads for børnene. Og så passer en daybed perfekt ind i det moderne og klassiske hjem. 

 • Hylder & Reoler

  Praktiske og smukke hylder og reoler

  Man kan ikke komme udenom, at hylder og reoler er et must i boligindretningen. Brug hylder til at udstille dine yndlingsnips eller til favoritbilleder af familien. 

  Vi forhandler et stort udvalg af hylder og reoler fra flere kendte mærker som Anne Linde og We Do Wood. Fælles for alle mærkerne er, at de fremstiller hylder og reoler i lækre materialer, og alle produkter er designet med fokus på både kvalitet, funktionalitet og design. 

 • Puffer

  Puffer med flere funktioner

  Vi forhandler et stort udvalg af puffer i mange smukke farver og eksklusive materialer. 

  En puf giver din indretning et ekstra touch og har flere funktioner - giver en ekstra siddeplads, kan bruges som skammel til fødderne eller, du kan stille en bakke på puffen og bruge det som et lille bord. 

  Se udvalget nedenfor.

 • Sofaborde & Sideborde

  Sofaborde og sideborde til stuen

  Denne kategori viser vores sortiment af smukke sofaborde og sideborde til stuen i flere forskellige designs og materialer. 

  Er du på jagt efter et sidebord, der ikke fylder meget, men som stadig har et lækkert udtryk, kan de populære Ledge:able og Big:ledge fra Anne Linde anbefales. Sidebordene er væghængte og fylder ikke meget ved siden af sofaen - perfekte til magasiner og fjernbetjeningen. 

 • Sækkestole & Loungemøbler

  Loungemøbler til hygge og afslapning

  Loungemøbler indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme. Hvad enten boligen rummer sækkestole, daybeds, puffer eller andre loungemøbler, skaber de plads til afslapning efter en lang dag.

  Vi forhandler loungemøbler fra Trimm Copenhagen og Anne Linde, der alle fokuserer på design, funktionalitet og kvalitet.

  Flere af loungemøblerne kan også sagtens stå udendøre, så man kan have glæde af dem året rundt. 

Viser 1 - 40 af 40
Viser 1 - 40 af 40