Information

Mærker

Tadazhi products

Design til dit kæledyr

Tadazhi er et dansk brand til dit elskede kæledyr. Tadazhi har dedikeret sig til at skabe smukke produkter til dit kæledyr, der samtidig passer ind i dit hjem og gør det let at være på tur eller rejse med dit kæledyr. Deres design, der er farverigt, er samtidig holdt i rene stilistiske linjer. 

Alle produkterne er af højeste kvalitet; de giver fremragende komfort til dit kæledyr samtidig med, at de holder til intenst daglig brug. Alle produkter er nemme at rengøre.

Tadazhi’s første kollektion består af senge i geometriske former og liggeunderlag med tasker. Denne kollektion gør det muligt for dig at skabe et skønt "rum" til dit kæledyr i dit eget hjem, og når du er på tur med dit kæledyr. 

Stil, kvalitet, komfort og let vedligeholdelse


Tadazhi blev stiftet i 2018 af Charlotte Ellegaard, der har et stort dyrehjerte, og for hvem det betyder meget at kunne skabe et smukt komfortabelt rum i hjemmet til hendes egen hund - en dansk/svensk gårdhund ved navn Tobine.

Gennem flere år forsøgte Charlotte at finde passende produkter til Tobine i et elegant omend farverigt design, af høj kvalitet og komfort, som samtidig var lette at rengøre. Da det ikke lykkedes, besluttede Charlotte, som til daglig arbejder som jurist, sig for at skabe sine egne produkter, hvilket blev til Tadazhi.

Charlotte er kendt for at tilføre sine produkter smukke farver samtidig med, at et stilfuldt simpelt design opretholdes.

Med Tadazhi forenes stil, høj kvalitet, komfort og let vedligeholdelse til alle dine firbenede familiemedlemmer.

Mere
Viser 1 - 33 af 33
Viser 1 - 33 af 33