Information

Mærker

Stinne Holm Jewellery products

Rå og grafiske smykker i rene, skarpe linjer

Stinne Holm er udlært guldsmed med medalje i 2004 og har haft eget studie på Nørrebro i København siden 2010. Stinne har konstant øje for ny inspiration. Hendes design er unikt og autentisk, kendetegnet ved rene, grafiske linjer og med fokus på materialer af bedste kvalitet. Fingerringe, ørestikker, armringe, halskæder og større unikke showpieces udformes med øvet hånd i guld og sølv.

Stinne Holm går efter det personlige udtryk i sine smykker. Hun har fintfølende designet sig frem til det visuelle udtryk, der oprigtigt er hendes, og holdt fast i det gennem hele sin designudvikling.

Med en kombination af Stinnes egen personlige smag, hendes sans for design, det gode håndværk samt kunstneriske evner har hun skabt sit eget særlige visuelle udtryk i en smykkekollektion, der rummer stor autenticitet og tidløshed.

Smykkeunivers, der lægger op til at skabe sit personlige udtryk


Stinne elsker at udfordre med, hvad et smykke kan og sætter pris på at lave overdrevne, skulpturelle showpieces til artister. Samme følelse er at finde i hvert enkelt smykke i hendes kollektion, der har kant og tilføjer noget visuelt og grafisk. Stinne Holms smykkeunivers lægger op til, at man skaber sit personlige udtryk ved at mixe, matche og stable styles. Hendes smykker er rå og grafiske i rene, skarpe linjer, og samtidig eksklusive og feminine.

Stinne Holm er født i et kreativt miljø på landet. Hun bor nu i København med mand og børn. Stinne rummer som kvinde selv de fine kontraster, der er at finde i hendes smykker. Hun elsker glittertøj og stilletter, ligesom hun elsker motorcykler og vintagebiler. Det kreative drive kommer af glæden ved at få lov til at udfordre og skubbe til dem, hun laver smykker til og få dem til at tage stilling til hvem de er.

Mere
Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15