Sete varer

Information

Mærker

Trimm Copenhagen Brick Sofa Modul - Flere Farver

Nyhed

Sofamodul fra Trimm Copenhagen

Flere detaljer

Leveringstid ca. 5-6 uger

9 900,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

  • GRATIS FRAGT I DK
  • Fragt til EU-lande 199,-
  • Prisgaranti
  • 30 dages returret
  • Fantastisk kundeservice

Specifikationer

Bredde88 cm
Højde82,5 cm, Sædehøjde: 42 cm
Dybde88 cm

Produktinformation

Brick Sofa Modul er en modulopbygget sofa bestående af en pulverlakeret aluminium struktur. Sæde og ryghynde er lavet af en speciel skumteknologi udviklet til udendørs brug. 

Stoffet på sofaen er Sunbrella In & Out, og alle materialerne, der anvendes til Brick Sofa, er specifikt valgt for deres holdbarhed og vejrbestandige egenskaber, hvilket betyder, at Brick Sofa kan stå udenfor 365 dage om året! 
Selvom Sunbrella In & Out er udviklet til at kunne modstå regn og sol, er sofaen lige så velegnet til indendørs brug, så det er en meget fleksibel sofa.

Man kan bruge et modul alene som en loungestol eller, man kan sætte flere moduler sammen og dermed skabe nøjagtig den størrelse sofa, man har behov for. Modulerne er nemme at sætte sammen med de beslag og skruer, der medfølger.

Brick Sofa Modul findes også som puf - det er blot Brick Sofa Modul uden ryglæn.

Materiale: Stel af pulverlakeret aluminium, hynder af udendørs skum (PPI-20-Outdoor Firm), betræk af Sunbrella In & Out 100 % acryl.

Leveringstid: 5-6 uger (vi sender mail med endelig leveringstid efter modtaget ordre).

Sendes direkte fra leverandørens lager til din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter

Relaterede blogindlæg