Sete varer

Information

Mærker

Pernille Folcarelli D - Flere Størrelser

Nyhed

Plakat fra Pernille Folcarelli

Flere detaljer

249,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

  • GRATIS FRAGT I DK
  • Fragt til EU-lande 199,-
  • Prisgaranti
  • 30 dages returret
  • Fantastisk kundeservice

Produktinformation

Facinationen af typografi og skriftens enkle, smukke formsprog ligger til grund for Pernille Folcarellis Letter Collection.

"I min barndoms by lå et trykkeri, der igennem flere generationer skabte bøger og kunstplakater med de gamle bogtryk-teknikker. Da trykkeriet for år tilbage lukkede, var jeg så heldig at erhverve mig en samling af deres gamle håndskårne træbogstaver. Med disse bogstaver har jeg trykt en kollektion af plakater og postkort med hvert bogstav i alfabetet; stående som en ren form, der enten kan bruges enkeltvis, eller som kan sættes sammen til dit helt eget budskab. I kollektionen findes også hele alfabetet sat sammen til ét motiv" fortæller Pernille Folcarelli.

Letter Collection står i flot grafisk kontrast til de organiske plantemotiver og understøtter farveskalaen i de nye botaniske tryk.

Denne plakat er et print af bogstavet D. 

Sendes direkte fra leverandørens lager til din adresse med GLS, som kontakter dig vedr. levering (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Relaterede produkter