Sete varer

Information

Mærker

Nyheder

We Do Wood Chest 1-2 (Sæt med 2 kasser)

CHEST

Nyhed

Opbevaring fra We Do Wood

Flere detaljer

3 380,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

  • GRATIS FRAGT I DK
  • Fragt til EU-lande 199,-
  • Prisgaranti
  • 30 dages returret
  • Fantastisk kundeservice

Specifikationer

BreddeChest 1: 57,3 cm, Chest 2: 48,2 cm
HøjdeChest 1: 24,2 cm, Chest 2: 20,7 cm
DybdeChest 1: 40,0 cm, Chest 2: 37,0 cm

Produktinformation

Chest 1-2-serien er opbevaringskasser med top og bund i det slidstærke og farvede materiale kompaktlaminat. Kasserne kan benyttes individuelt eller stables ovenpå hinanden og fungerer som et praktisk sidebord eller et sengebord med opbevaring. Chest 1-2 serien blev oprindeligt introduceret i 2013, og efter en række produktopdateringer relanceres kasserne nu i nye farver. Den store Chest 1 har sort top og bund og den mindre Chest 2 er grøn i top og bund.

Chest 1-2 er udført i 10mm. tynde bambusplader, som giver et meget let udtryk. Materialet har en hårdhed som valnød eller eg, og den gyldne farve opstår ved karbonisering, hvor bambussens naurlige sukkerstof dampes under tryk. Med denne proces undgås kemisk behandling af træet, hvilket resulterer i et renere, mere bæredygtig produkt og et bedre indeklima, da møblerne ikke udsender usunde dampe. 

Sendes direkte fra leverandørens lager til din adresse (der skal dog vælges en fiktiv GLS pakkeshop ved udtjekning - evt. til levering af andre varer).

Endelig leveringsdato sendes efter køb.

Relaterede produkter

Relaterede blogindlæg