Information

Mærker

Nyheder

Mærker Der er 31 mærker

Viser 1 - 31 af 31
 • A2 Living

  Råt dansk design til inde- og udeliv

  A2 Living er et firma med designede produkter, der har den lille specielle og anderledes detalje, som der altid efterspørges.

  Firmaet ejes af Allan Riis Søndergaard, der med hjælp fra hustruen Lene tegner og designer firmaets produkter.

  Deres klare mål er, at produkter solgt fra A2 Living altid skal være spændende og unikke varer, hvor design, funktionalitet og brugsværdien er i en klasse for sig.

 • Anne Linde

  Showcase reol og Ledge:able hylde fra Anne Linde

  Anne Linde står bag designet af disse tidsløse reoler og hylder i metal. Designeren Anne Linde har taget en grad i Three Dimensional Design på Manchester Metropolitan University og har siden 2004 designet sin egen kollektion af metal. Kollektionen består af bl.a. en Ledge:able hylde og Showcase reol, som er kendetegnet ved, at de er bukket i metal på sådan en måde, at både det funktionelle og designet går op i en højere enhed. En Anne Linde hylde og reol giver et skulpturelt og blødt udtryk, der passer ind i alle indretninger.

 • Applicata

  Møbler og accessories i træ med farve

  Applicata er et danskejet firma, der tilbyder accessories, belysning og møbler i høj kvalitet - ofte i en kombination af træ med farve.

  Kollektionerne er tegnet af dygtige, skandinaviske arkitekter, designere og kunstnere, hvilket sikrer de unikke produkter høj kvalitet - både æstetisk og funktionelt.

 • Away From The City

  Design plakater med oplevelser

  Bag Away From The City / AFTC finder man to kreative kvinder, der til dagligt arbejder professionelt med grafisk design - Nelli Arnth og Maria Ernst. 

  Sammen har de en ustoppelig lyst til at skabe design med mening, og de stræber efter at berige folk i deres prints. Man skal stå med en særlig oplevelse, når man beskuer deres plakater, og de skal vække følelser. Inspirationen er hentet fra deres egne rejser, hvor de har mærket blodet bruse i årerne og ladet sig beruse af oplevelser og omgivelser.

 • ChiCura

  Fotokunst på plakater og puder

  Stifterne bag ChiCura er Charlotte Harbo Lavian og Daniel Lunding Lavian, der både er partnere privat og arbejdsmæssigt.

  Navnet ChiCura er sammensat af to ord, som begge har meget stor betydning i forhold til de tanker og drømme, der ligger bag brandet. Chi kommer fra det kinesiske qi, der betyder livsenergi. Cura er det latinske ord for omsorg - altså omsorg for livet!

  ChiCura producerer en lang række designprodukter, plakater og puder, som man som forbruger kan erhverve sig med god samvittighed. KUN dyrevenlige produkter, som er fremstillet under humane forhold. 

 • dot aarhus

  Bæredygtige designs med funktioner

  dot aarhus er en designvirksomhed med rødder i Aarhus ejet af Pia og Ulrik Brøndum Mathiassen.

  Firmaet designer lækre produkter til dig og din hverdag - alle produkter er designet ud fra et behov eller en udfordring i Pias og Ulriks hverdag, og med deres kreativitet og lyst til at skabe, har de fundet en løsning. 

  Produkterne er fremstillet af bæredygtige materialer og produceret med udgangspunkt i dot aarhus' eget værksted.

 • e3light

  Belysning med betydning!

  Lys betyder alt. Vi kan ikke forestille os en verden uden elektrisk lys. Vi er omgivet af det, og vi er afhængige af det.

  For e3light er målet at lave lyskilder og belysning på en smartere måde, ikke kun for at skabe energieffektive belysningsløsninger, men også for at reducere indvirkningen på miljøet. e3light giver dig muligheden for at vælge belysning med betydning.

 • Formel T

  Træningsprodukter i lækkert design!

  Formel T er førende indenfor træningsudstyr med et tydeligt islæt af den danske designtradition.

  Produkterne er multifunktionelle, og både børn og voksne finder gavn af de slidstærke sandbags til meget andet end træning.

  Udstyret leveres uden vægt. På den måde får man som kunde mulighed for selv at påfylde den ønskede mængde sand. 

  Motivationen til træning stiger ved investering i nogle gode produkter, og så er det et ekstra plus, at de passer perfekt ind i den moderne bolig.

  0 varer

 • Foto Factory

  Gå i dialog med naturen

  Foto Factory vil vise dig naturen med alle sine farver, former og teksturer.

  Parret bag Foto Factory er fotograferne Maria Rosendal og Martin Bay. Sammen dyrker de deres fælles passion for naturen og fotografi, når de med datteren Alberte drager på fotoeventyr. De dyrker naturen både herhjemme og i udlandet, og den store natur holder aldrig op med at fascinere dem.

  Med deres fotokunst håber de at inspirere dig til at gå i dialog med naturen omkring dig. Til at hente den hjem til dine rum med motiver, der taler til netop dig – og bevæge dig ud i den.

 • Fuhr Home

  Et bæredygtigt koncept

  Bag Fuhr Home står Anders Fuhr, der som ung mand tog til Indien for at besøge sin indiske ven Nitin.

  En dag sad de på en bjergskråning og filosoferede over livet. En dansker og en indier fra to meget forskellige verdener. De snakkede om deres ophav, deres værdier og livet. Nitin fortalte om sin overbevisning om, at man skal give tilbage til verdenen, og hvilken skam han synes, det er, at vi ikke udnytter vores ressourcer bedre. Han har set fabrikker kassere materialer og voksende lossepladser. Men kunne det passe, at så meget skulle gå til spilde?

  Sammen har Anders Fuhr og Nitin gjort det til deres mission at skabe et bæredygtigt koncept. Et koncept, der skal være bæredygtigt hele vejen igennem lige fra fremstilling til arbejdernes forhold og løn. En stor udfordring, vil mange mene, men Anders besluttede sig for at genoverveje de traditionelle processer – og fik en god idé, der blev til designbrandet Fuhr Home!

 • Hönshuset

  Natur, slow living og grafisk design

  Nelli Arnth er stifter af Hönshuset, som er et kreativt studie beliggende nær vestkysten i Danmark. Nelli arbejder med grafisk design, sociale medier og konceptudvikling og stræber efter at leve et simpelt liv, hvor lidenskab og lykke er de vigtigste parametre. 

  Det kommer til udtryk i de smukke grafiske prints fra Hönshuset, der er enkle og dekorative med klassiske og simple naturelementer. 

 • House Doctor

  Brugskunst og møbler fra House Doctor

  Vi forhandler brugskunst og design fra House Doctor i vores online shop. House Doctor har et stort og bredt sortiment, som de selv kalder vitaminpiller til dit hjem. Filosofien bag House Doctor er, at du med deres produkter i dit hjem kan give dig en højere livsglæde. Stilen er provokerende og personlig. Det er også i denne kategori at du finder de gode tilbud og produkter på udsalg.

 • Jewelry by Grundled

  Smykker i et minimalistisk, geometrisk udtryk

  Jewelry by Grundled er smykker i træ, stål og farvet messing, der til sammen giver et minimalistisk, geometrisk udtryk.

  Firmaet er grundlagt af Helle Just Weiling, der holder af at fordybe sig i det detaljerede arbejde med at sammensætte de små dele.

  Smykkerne omslutter naturen i lette mønstre, der skaber en forbindelse mellem smykkerne og dens oprindelse. At bære Smykker fra Grundled er som at bære naturen.

 • Karina Petersen

  Grafiske prints i skandinavisk design

  Karina Petersen er grafisk designer og illustrator og uddannet fra Designskolen i Kolding i 2009 i grafisk design.

  For Karina er det ikke vigtigt at have én bestemt stil eller arbejde med ét bestemt medie, hun ønsker i stedet at prøve nye ting og have en eksperimenterende og kunstnerisk tilgang til tingene. Karina elsker at lege med materialer og metoder. Det er altid et samspil mellem noget, der er tegnet, malet eller bygget i hånden og de redigeringsmuligheder, som computeren giver. 

 • Louise Roe Copenhagen

  Æstetik, høj kvalitet og godt håndværk!

  Louise Roe Copenhagen er en dansk designvirksomhed beliggende i København. Designeren Louise Roe etablerede virksomheden i 2010.

  Louise Roe Copenhagen benytter autentiske materialer, som hun kombinerer med specielt udvalgte toner - og hun fejrer kærligheden til det æstetiske samt høj kvalitet og godt håndværk, som Louise Roe har en stærk passion for.

 • Nichba Design

  Strømlinet udseende

  Nichba Design begyndte for Nichlas B. Andersen som en hobby. I sin tid som smedelærling tilbragte han flere timer i værkstedet med at skabe designs til sit hjem. At arbejde med stål syntes at være et indlysende valg for ham, da han kunne udvikle sin smedekompetence og sin læren om materialet.

  I dag designer han professionelt under navnet Nichba Design. Han har ønsket at bygge bro mellem det rå look fra metallet og den skandinaviske enkelthed, hvilket har betydet et nyt og strømlinet udseende, der afspejler Niclas' tankegang og passion for design.

 • Novel Cabinet Makers

  Nytænkning af møbler

  Novel Cabinet Makers - verdens nyeste møbel mærke. Med et strejf af fortiden og en smag af fremtiden har Novel Cabinet Makers fundet en ny måde at tænke møbler. 

  Kollektionerne er funktionelle møbler, og det er deres ambition at levere nye klassikere, der ikke kræver brug af monteringsværktøj.

 • Nynne Rosenvinge

  Minimalistiske og moderne plakater

  Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner/designer, der producerer interiørprodukter. 

  Hendes illustrationer og malerier er karakteriseret ved at være minimalistiske og moderne. Nynne Rosenvinge integrerer elementer fra sine malerier i sine illustrationer - og omvendt - for at skabe et unikt og personligt udtryk.

 • Paper Collective

  Smukke grafiske prints med gode formål

  Paper Collective er et designfirma med en stor samling af prints og plakater af designere og kunstnere, der alle er nøje udvalgt af Paper Collective. 
  De tre vigtigste principper i firmaet er social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative partnerskaber. 

  Hvert Paper Collective produkt er knyttet til en god sag et sted i verden. For hvert print, der sælges, doneres 10 % til en god sag valgt af kunstneren af de enkelte prints. Under hver produktbeskrivelse, kan du se, hvilken sag, der doneres til.

 • Paradisco Productions

  Illustrationer med attitude

  Paradisco Productions er et opsigtsvækkende designunivers drevet af Tina Rud Pedersen i København, hvor glans og glitter er faste ingredienser. 

  Firmaet forener det rå og det delikate i deres prints, hvilket giver et udtryk med attitude. Forskellige kombinationer af illustrationerne giver et kantet og unikt udtryk i indretningen. 

  Køb plakaterne til din egen bolig eller giv et print væk som gave - alle plakater er eksklusivt indpakket med et strejf af Paradisco Productions' glittermagiske univers.

 • Pernille Folcarelli

  Botanisk univers af grafiske tryk

  Pernille Folcarellis botaniske univers og de grafiske tryk er på én gang klassiske og meget moderne. Billederne passer ind i mange forskellige typer hjem - lige fra det minimalistiske og eksklusive til en mere blød og feminin boligstil.

  Det sort-hvide grafiske univers kombineres med en farveskala i støvede grålige nuancer, indigoblåt, blommefarvet, marsala og sennepsgul. Plantemotiverne er hentet lokalt i den nordiske skov, i grøftekanten eller i Pernilles egen have og kombineres med fjermotiver i et blødt og sanseligt udtryk.
 • SACK it

  SACK it sækkestol

  SACK it producerer eksklusive sækkestole, som du sidder godt og stabilt i. Da SACK it kæler for deres sækkestole er udformningen gennemtænkt og er udført af højeste kvalitet. En sækkestol fra SACK it har slidstærke overflader, syninger, stropper der er særdeles kraftige, og fyldet er formstabilt. Brug sækkestolen fra SACK it som en lounge stol i stuen, hyggerum eller i andre opholdsrum og få stor komfort tros den lave pris. Vælger du Cobana serien vil du også kunne bruge den udenfor, da de er lysægte og vandafvisende. Alle vores SACK it tilbud vil du kunne se i vores sortiment.

 • Simone Thorup Eriksen

  Personlige illustrationer til børneværelset

  Dekorative illustrationer til børneværelset eller andre steder i boligen fremstillet af den dygtige tegner og illustrator Simone Thorup Eriksen.

  Ved køb af illustration er der mulighed for at gøre den ekstra personlig ved at få tilført navn og fødselsdato på illustrationen - en perfekt barselsgave, dåbsgave eller blot en forkælelsesgave til børneværelset. 

 • Sissan Richardt

  Håndtegning og digital kunst

  Sissan Richardt skaber kunst, som er et mix imellem håndtegning (blæk og blyant) og digital kunst. Motiverne er ofte et samspil imellem det abstrakte og figurative. Ved første øjekast ser det let og lækkert ud, men der ligger ofte en lidt dyster undertone bag. Hun er fascineret af alt det, der gemmer sig bag vores pæne facader. 

 • Skriver Collection

  Eksklusive designmåtter, puder, plaider og puffer

  Skriver Collection er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

  Designer Jane Skriver finder stor skønhed i de nordiske rene og simple linjer. Det skinner igennem i hendes design, hvor materialer og små detaljer træder frem og sammen skaber produktets fuldendte udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at få forskelligheder og kontraster til at blive én stor helhed gennem et stilsikkert og smukt design. Alt sammen med henblik på det funktionelle, som skaber værdi i hverdagen.

  Naturen er en stor inspirationskilde for Jane – i særdeleshed dens farver og former - og Jane bliver ofte inspireret af sine lange gåture ved skov og strand. I designprocessen fra første idé til et design og videre  til det færdige produkt, bliver der brugt mange timer på detaljer, udtryk og farvesammensætninger. Det betyder, at hver kollektion matcher hinanden og kendertegner det, Skriver Collection står for - et enkelt og ærligt design med et skandinavisk udtryk i et funktionelt design.

 • Spring Copenhagen

  Skandinavisk design og håndværk

  Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet. 

  Firmaet er altid åben for idéer, gode historier og originalitet. De er konstant på udkig efter designere, der er klar med det næste internationale designikon. 

  Spring Copenhagen repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk og bringer originale designs til live!

 • The Carrot Hunt

  Få en personlig coach!

  Med tidens trend, nordisk og minimalistisk design tilsat inspiration fra hverdagens udfordringer er universet The Carrot Hunt skabt. Et univers med raffinerede produkter, der skal kunne glide diskret ind i enhver stil.

  Produkter, der fungerer som en personlig coach for den enkelte. Hvad man skal holde fokus på i en travl hverdag, og hvad der er vigtigt lige nu. Selvfølgelig indpakket i et smukt og stilrent design!

 • Trimm Copenhagen

  Shop loungemøbler til inde- og udeliv

  Trimm Copenhagen er grundlagt af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010 og er en dansk virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler, solsejl og interiør til mennersker, der stiller særligt høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design. 

  Trimm Copenhagens loungemøbler indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme.

 • Trine Holbaek Designs

  Kunstprints i minimalistisk og nordisk udtryk

  Trine Holbaek Designs producerer kunstprints i et enkelt, minimalistisk og nordisk udtryk. Kunstprintet bliver malet i hånden med akvarelmaling og trykt på papir af særdeles høj kvalitet, som er ru, kraftigt og tekstuelt i overfladen og som derigennem reflekterer de mange dybder og nuancer der er i designet. Alle kunstprint bliver signeret i hånden.

  Designet er i centrum, og det skaber et roligt og æstetisk udtryk. Et udtryk som kunden kan fortolke på mange måder og bruge alsidigt i indretningen.

 • Tørn Living

  Lette, støvede farvenuancer

  Tørn Living er et nyt dansk brand, der skaber plakater i den skandinaviske designtradition med lette, støvede farvenuancer.

  Alle plakater er designet af Helene Nøhr, der arbejder med fotografi, akvarel og grafisk illustration. Helene Nøhr har en baggrund indenfor filmvidenskab og visuel kommunikation.

  Motiverne spænder bredt fra planter og abstrakte akvareller til arkitektur og citater.

  

 • We Do Wood

  Bæredygtige møbler til dit køkken m.m. fra We Do Wood Denmark

  We Do Wood Denmark er baseret på visionen om, at eminent design og strenge bæredygtighedsprincipper bør gå hånd i hånd.

  Wedowood producerer møbler med respekt for miljøet til dit køkken, stue, entre og kontor. Lige fra et skrivebord på kontoret, lille bord i stuen, til stol og spisebord i køkkenet. Alle materialer er produceret af bæredygtigt træ og bambus.

  I vores sortiment finder du We Wo Wood furniture til fornuftige priser samt vores aktuelle tilbud og udsalg.

Viser 1 - 31 af 31