Information

Mærker

Tilbud

Mærker Der er 31 mærker

Viser 1 - 31 af 31
 • A2 Living

  Råt dansk design til inde- og udeliv

  A2 Living er et firma med designede produkter, der har den lille specielle og anderledes detalje, som der altid efterspørges.

  Firmaet ejes af Allan Riis Søndergaard, der med hjælp fra hustruen Lene tegner og designer firmaets produkter.

  Deres klare mål er, at produkter solgt fra A2 Living altid skal være spændende og unikke varer, hvor design, funktionalitet og brugsværdien er i en klasse for sig.

 • Andersen Furniture

  Histore, passion og kærlighed til det gode håndværk

  Andersen Furniture tror på ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk. De tror også på møbler, der holder - både i kvalitet og design. Møbler, der uden at lade sig diktere af kortvarige modeluner, skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter.

  Det er derfor, Andersen Furniture har været "timeless since 1916".

 • Anne Linde

  Showcase reol og Ledge:able hylde fra Anne Linde

  Anne Linde står bag designet af disse tidsløse reoler og hylder i metal. Designeren Anne Linde har taget en grad i Three Dimensional Design på Manchester Metropolitan University og har siden 2004 designet sin egen kollektion af metal. Kollektionen består af bl.a. en Ledge:able hylde og Showcase reol, som er kendetegnet ved, at de er bukket i metal på sådan en måde, at både det funktionelle og designet går op i en højere enhed. En Anne Linde hylde og reol giver et skulpturelt og blødt udtryk, der passer ind i alle indretninger.

 • Applicata

  Møbler og accessories i træ med farve

  Applicata er et danskejet firma, der tilbyder accessories, belysning og møbler i høj kvalitet - ofte i en kombination af træ med farve.

  Kollektionerne er tegnet af dygtige, skandinaviske arkitekter, designere og kunstnere, hvilket sikrer de unikke produkter høj kvalitet - både æstetisk og funktionelt.

 • Away From The City

  Design plakater med oplevelser

  Bag Away From The City / AFTC finder man to kreative kvinder, der til dagligt arbejder professionelt med grafisk design - Nelli Arnth og Maria Ernst. 

  Sammen har de en ustoppelig lyst til at skabe design med mening, og de stræber efter at berige folk i deres prints. Man skal stå med en særlig oplevelse, når man beskuer deres plakater, og de skal vække følelser. Inspirationen er hentet fra deres egne rejser, hvor de har mærket blodet bruse i årerne og ladet sig beruse af oplevelser og omgivelser.

 • By Mille

  Smykker, der får kvinder til at stråle lidt ekstra!

  Designer og arkitekt Mille Hammer står bag smykkevirksomheden By Mille, som designer og producerer unikke, håndlavede smykker i eget værksted i Aarhus.

  Kollektionerne består af øreringe, fingerringe og halskæder i sølv og porcelæn. Designet er skarpt, feminint og enkelt og får kvinder til at stråle lidt ekstra!

  I smykkefaget finder Mille en stor glæde ved at kunne fordybe sig i detaljen i en helt lille skala. Hun har arbejdet med smykkedesign siden 2013 og har tillært sig mange færdigheder i faget og udvikler stadig nye teknikker. Når hun engang imellem har brug for know-how eller hjælp i produktionen, samarbejder hun med de dygtigste fagfolk og guldsmede i Danmark.

 • ChiCura

  Fotokunst på plakater og puder

  Stifterne bag ChiCura er Charlotte Harbo Lavian og Daniel Lunding Lavian, der både er partnere privat og arbejdsmæssigt.

  Navnet ChiCura er sammensat af to ord, som begge har meget stor betydning i forhold til de tanker og drømme, der ligger bag brandet. Chi kommer fra det kinesiske qi, der betyder livsenergi. Cura er det latinske ord for omsorg - altså omsorg for livet!

  ChiCura producerer en lang række designprodukter, plakater og puder, som man som forbruger kan erhverve sig med god samvittighed. KUN dyrevenlige produkter, som er fremstillet under humane forhold. 

 • dot aarhus

  Bæredygtige designs med funktioner

  dot aarhus er en designvirksomhed med rødder i Aarhus ejet af Pia og Ulrik Brøndum Mathiassen.

  Firmaet designer lækre produkter til dig og din hverdag - alle produkter er designet ud fra et behov eller en udfordring i Pias og Ulriks hverdag, og med deres kreativitet og lyst til at skabe, har de fundet en løsning. 

  Produkterne er fremstillet af bæredygtige materialer og produceret med udgangspunkt i dot aarhus' eget værksted.

 • Foto Factory

  Gå i dialog med naturen

  Foto Factory vil vise dig naturen med alle sine farver, former og teksturer.

  Parret bag Foto Factory er fotograferne Maria Rosendal og Martin Bay. Sammen dyrker de deres fælles passion for naturen og fotografi, når de med datteren Alberte drager på fotoeventyr. De dyrker naturen både herhjemme og i udlandet, og den store natur holder aldrig op med at fascinere dem.

  Med deres fotokunst håber de at inspirere dig til at gå i dialog med naturen omkring dig. Til at hente den hjem til dine rum med motiver, der taler til netop dig – og bevæge dig ud i den.

 • Hönshuset

  Natur, slow living og grafisk design

  Nelli Arnth er stifter af Hönshuset, som er et kreativt studie beliggende nær vestkysten i Danmark. Nelli arbejder med grafisk design, sociale medier og konceptudvikling og stræber efter at leve et simpelt liv, hvor lidenskab og lykke er de vigtigste parametre. 

  Det kommer til udtryk i de smukke grafiske prints fra Hönshuset, der er enkle og dekorative med klassiske og simple naturelementer. 

 • House Doctor

  Brugskunst og møbler fra House Doctor

  Vi forhandler brugskunst og design fra House Doctor i vores online shop. House Doctor har et stort og bredt sortiment, som de selv kalder vitaminpiller til dit hjem. Filosofien bag House Doctor er, at du med deres produkter i dit hjem kan give dig en højere livsglæde. Stilen er provokerende og personlig. Det er også i denne kategori at du finder de gode tilbud og produkter på udsalg.

 • ICEBREAKER

  Lav og servér isterninger med stil

  ICEBREAKER Nordic er sammensat af en gruppe entusiaster, som har en fælles kærlighed og begejstring for projektet om at nytænke, ændre og forbedre den måde, vi mennesker bruger isterninger på  – deres mål er at revolutionere isterningemarkedet!

  ICEBREAKER Nordic ønsker at gøre isterninger til en integreret og uundværlig del af menneskers hverdag. De ønsker at fortælle, hvordan en enkelt ting, der kan synes både lille og ubetydelig, faktisk har en enorm betydning. De ønsker at være – ligesom isterninger er – den lille del, der gør alting lidt lækre, lidt bedre og lidt cool’ere.

  Med introduktionen af ICEBREAKER, verdens første håndholdte isterningemaskine, har de nytænkt den måde, hvorpå isterninger ikke blot bliver lavet – i en tætlukket enhed som forhindrer vandspild, fordi den i låst tilstand kan placeres som ønsket i fryseren, men også hvordan isterninger serveres – direkte fra samme enhed. Isterningerne serveres med et elegant twist og uden kolde og våde fingre.

 • Jewelry by Grundled

  Smykker i et minimalistisk, geometrisk udtryk

  Jewelry by Grundled er smykker i træ, stål og farvet messing, der til sammen giver et minimalistisk, geometrisk udtryk.

  Firmaet er grundlagt af Helle Just Weiling, der holder af at fordybe sig i det detaljerede arbejde med at sammensætte de små dele.

  Smykkerne omslutter naturen i lette mønstre, der skaber en forbindelse mellem smykkerne og dens oprindelse. At bære Smykker fra Grundled er som at bære naturen.

 • Julestund

  Naturlige og miljøvenlige juleprodukter

  Julestund sætter pris på det enkelte liv og de dyrebare stunder med familie og venner. Julen har for mange udviklet sig til at handle om forbrug og travlhed. Julestunds ønske er at vende denne udvikling.

  Julestund designer og forhandler naturlige og miljøvenlige juleprodukter for at fremme fællesskabet og hylde traditionerne. 

  Produkter skal opmuntre til at glæde hinanden og fremhæve hygge og nærvær – samt, ved hjælp af håndlavede produkter, fremmehæve dansk kunsthåndværk. 

 • Louise Roe Copenhagen

  Æstetik, høj kvalitet og godt håndværk!

  Louise Roe Copenhagen er en dansk designvirksomhed beliggende i København. Designeren Louise Roe etablerede virksomheden i 2010.

  Louise Roe Copenhagen benytter autentiske materialer, som hun kombinerer med specielt udvalgte toner - og hun fejrer kærligheden til det æstetiske samt høj kvalitet og godt håndværk, som Louise Roe har en stærk passion for.

 • Mado

  Grafisk univers til børn

  Mado er et dansk brand skabt i eksklusivt samarbejde mellem Paper Collective og designstudiet All The Way To Paris.

  Mado er et grafisk univers, der tager udgangspunkt i ønsket om skabe produkter fyldt med kærlighed, respekt og med løftet om en æstetik, der fungerer lige så godt på børneværelset som i alle andre hjørner af hjemmet hos designelskere hele verden over.
   

 • MPM Design

  Unikke motiver af forskellige dyr

  Marc Prehn-Mehlsen startede så småt i 2015 med at lave nogle anderledes sofaborde i forskellige former og mønstre, som senere blev til vægmotiver med forskellige mønstre.

  I 2017 fik han idéen at lave nogle unikke motiver af forskellige dyr, hvilket er blevet taget rigtig godt imod! Marc har eget værksted i Fredericia, hvor han laver alle motiverne, pakker dem, tager billeder, holder pause og hvad der ellers følger med.

 • Nynne Rosenvinge

  Minimalistiske og moderne plakater

  Nynne Rosenvinge er en dansk kunstner/designer, der producerer interiørprodukter. 

  Hendes illustrationer og malerier er karakteriseret ved at være minimalistiske og moderne. Nynne Rosenvinge integrerer elementer fra sine malerier i sine illustrationer - og omvendt - for at skabe et unikt og personligt udtryk.

 • Paper Collective

  Smukke grafiske prints med gode formål

  Paper Collective er et designfirma med en stor samling af prints og plakater af designere og kunstnere, der alle er nøje udvalgt af Paper Collective. 
  De tre vigtigste principper i firmaet er social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative partnerskaber. 

  Hvert Paper Collective produkt er knyttet til en god sag et sted i verden. For hvert print, der sælges, doneres 10 % til en god sag valgt af kunstneren af de enkelte prints. Under hver produktbeskrivelse, kan du se, hvilken sag, der doneres til.

 • Paradisco Productions

  Illustrationer med attitude

  Paradisco Productions er et opsigtsvækkende designunivers drevet af Tina Rud Pedersen i København, hvor glans og glitter er faste ingredienser. 

  Firmaet forener det rå og det delikate i deres prints, hvilket giver et udtryk med attitude. Forskellige kombinationer af illustrationerne giver et kantet og unikt udtryk i indretningen. 

  Køb plakaterne til din egen bolig eller giv et print væk som gave - alle plakater er eksklusivt indpakket med et strejf af Paradisco Productions' glittermagiske univers.

 • Piece of Denmark

  Skulpturelt design

  Bag Piece of Denmark står arkitekt Dorte Kjettrup og formgiver Susanne Holmvang. Deres designs bevæger sig i grænselandet mellem design og det skulpturelle, og mange oplever, at produkternes udtryk gør indtryk. Glæden ved godt håndværk såvel som fokus på materiale og detalje skinner tydeligt igennem og resulterer i produkter i særklasse.

  Piece of Denmark vandt Bedst design adward 2016 på Formland messen.

 • SACK it

  SACK it sækkestol

  SACK it producerer eksklusive sækkestole, som du sidder godt og stabilt i. Da SACK it kæler for deres sækkestole er udformningen gennemtænkt og er udført af højeste kvalitet. En sækkestol fra SACK it har slidstærke overflader, syninger, stropper der er særdeles kraftige, og fyldet er formstabilt. Brug sækkestolen fra SACK it som en lounge stol i stuen, hyggerum eller i andre opholdsrum og få stor komfort tros den lave pris. Vælger du Cobana serien vil du også kunne bruge den udenfor, da de er lysægte og vandafvisende. Alle vores SACK it tilbud vil du kunne se i vores sortiment.

 • Sissan Richardt

  Håndtegning og digital kunst

  Sissan Richardt skaber kunst, som er et mix imellem håndtegning (blæk og blyant) og digital kunst. Motiverne er ofte et samspil imellem det abstrakte og figurative. Ved første øjekast ser det let og lækkert ud, men der ligger ofte en lidt dyster undertone bag. Hun er fascineret af alt det, der gemmer sig bag vores pæne facader. 

 • Skriver Collection

  Eksklusive designmåtter, puder, plaider og puffer

  Skriver Collection er en dansk designvirksomhed, som blev grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

  Designer Jane Skriver finder stor skønhed i de nordiske rene og simple linjer. Det skinner igennem i hendes design, hvor materialer og små detaljer træder frem og sammen skaber produktets fuldendte udtryk. Jane arbejder med modsætninger og finder det spændende at få forskelligheder og kontraster til at blive én stor helhed gennem et stilsikkert og smukt design. Alt sammen med henblik på det funktionelle, som skaber værdi i hverdagen.

  Naturen er en stor inspirationskilde for Jane – i særdeleshed dens farver og former - og Jane bliver ofte inspireret af sine lange gåture ved skov og strand. I designprocessen fra første idé til et design og videre  til det færdige produkt, bliver der brugt mange timer på detaljer, udtryk og farvesammensætninger. Det betyder, at hver kollektion matcher hinanden og kendertegner det, Skriver Collection står for - et enkelt og ærligt design med et skandinavisk udtryk i et funktionelt design.

 • Spring Copenhagen

  Skandinavisk design og håndværk

  Spring Copenhagen har en passion for skandinavisk design og kvalitet. 

  Firmaet er altid åben for idéer, gode historier og originalitet. De er konstant på udkig efter designere, der er klar med det næste internationale designikon. 

  Spring Copenhagen repræsenterer det bedste af skandinavisk design og håndværk og bringer originale designs til live!

 • Stinne Holm Jewellery

  Rå og grafiske smykker i rene, skarpe linjer

  Stinne Holm er udlært guldsmed med medalje i 2004 og har haft eget studie på Nørrebro i København siden 2010. Stinne har konstant øje for ny inspiration. Hendes design er unikt og autentisk, kendetegnet ved rene, grafiske linjer og med fokus på materialer af bedste kvalitet. Fingerringe, ørestikker, armringe, halskæder og større unikke showpieces udformes med øvet hånd i guld og sølv.

  Stinne Holm går efter det personlige udtryk i sine smykker. Hun har fintfølende designet sig frem til det visuelle udtryk, der oprigtigt er hendes, og holdt fast i det gennem hele sin designudvikling.

  Med en kombination af Stinnes egen personlige smag, hendes sans for design, det gode håndværk samt kunstneriske evner har hun skabt sit eget særlige visuelle udtryk i en smykkekollektion, der rummer stor autenticitet og tidløshed.

 • Stolbjerg Copenhagen

  Tasker, bælter, punge og nøgleringe i bæredygtigt, dansk design

  Stolbjerg Copenhagen er dansk design lavet med kærlighed og omhu.

  Firmaet designer accessories, der forener enkelhed og funktionalitet i et æstetisk udtryk i høj kvalitet. De tror på bæredygtighed, produktion med omtanke og design skabt til generationer.

  Stolbjerg Copenhagen har kærlighed til naturen og dens ærlige materialer som træ, skind og bomuld, og det skinner igennem i deres produkter. Mange af produkterne er håndlavede og dansk producerede.

  De customizer mange af deres styles, så de bliver lige så unikke som kunderne.

 • Tadazhi

  Design til dit kæledyr

  Tadazhi er et dansk brand til dit elskede kæledyr. Tadazhi har dedikeret sig til at skabe smukke produkter til dit kæledyr, der samtidig passer ind i dit hjem og gør det let at være på tur eller rejse med dit kæledyr. Deres design, der er farverigt, er samtidig holdt i rene stilistiske linjer. 

  Alle produkterne er af højeste kvalitet; de giver fremragende komfort til dit kæledyr samtidig med, at de holder til intenst daglig brug. Alle produkter er nemme at rengøre.

  Tadazhi’s første kollektion består af senge i geometriske former og liggeunderlag med tasker. Denne kollektion gør det muligt for dig at skabe et skønt "rum" til dit kæledyr i dit eget hjem, og når du er på tur med dit kæledyr. 

 • The Poster Club

  Plakater og kunsttryk i skandinavisk design

  The Poster Club er et københavnsk firma, der tilbyder et unikt udvalg af plakater af høj kvalitet og kunsttryk fra både kommende og etablerede kunstnere.

  Inspirationen kommer hovedsagelig fra tendenser i den skandinaviske livsstil, mode og indretning. Deres udvalg har alt fra sort-hvide tegninger til abstrakte kunstbilleder og edgy fotokunst.

 • Trimm Copenhagen

  Shop loungemøbler til inde- og udeliv

  Trimm Copenhagen er grundlagt af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund i 2010 og er en dansk virksomhed, der skaber livsstilsprodukter som møbler, solsejl og interiør til mennersker, der stiller særligt høje krav til kvalitet, komfort, mobilitet, vægt og moderne design. 

  Trimm Copenhagens loungemøbler indbyder til afslapning og samvær i en uformel ramme.

 • We Do Wood

  Bæredygtige møbler til dit køkken m.m. fra We Do Wood Denmark

  We Do Wood Denmark er baseret på visionen om, at eminent design og strenge bæredygtighedsprincipper bør gå hånd i hånd.

  Wedowood producerer møbler med respekt for miljøet til dit køkken, stue, entre og kontor. Lige fra et skrivebord på kontoret, lille bord i stuen, til stol og spisebord i køkkenet. Alle materialer er produceret af bæredygtigt træ og bambus.

  I vores sortiment finder du We Wo Wood furniture til fornuftige priser samt vores aktuelle tilbud og udsalg.

Viser 1 - 31 af 31