Sete varer

Information

Mærker

Tilbud

Sack It Woof It Headphones - Golden

70002

Nyhed

Høretelefoner fra Sack It

Flere detaljer

799,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

  • GRATIS FRAGT I DK
  • Fragt til EU-lande 199,-
  • Prisgaranti
  • 30 dages returret
  • Fantastisk kundeservice

Produktinformation

Forkæl dine ører med fantastisk lyd og slip for forstyrrende larm i flyet, børn i toget, støjen fra støvsugeren eller lydene i træningscenteret – luk det hele ude, når du lytter til din yndlingsmusik. Du har mulighed for at aktivere teknologien ”active noise cancellation” i høretelefonerne, som minimerer baggrundsstøjen, så du kan koncentrere dig om din telefonsamtale, lydbog eller musik.

Woof It Headphones i farven golden er naturligvis ledningsfri og forbindes trådløst via Bluetooth. Det indbyggede batteri giver dig op til 12 timers musik på en enkelt opladning, og hvis du alligevel skulle løbe tør for strøm, kan du altid koble Woof It Headphones til via kabel og få ubegrænset lyttetid.

Woof It Headphones er fremstillet af materialer, der er nøje udvalgt til at give dine ører komfort og luksus! Høretelefonerne vejer kun 168 g og er dermed super lette. De har en perfekt pasform med den justerbare bøjle, de fleksible ørekopper og lækre bløde puder. De er udviklet som en on-ear headphone, som ikke dækker hele øret, og derfor kan du have dem på i timevis, uden at de bliver for varme.

På betjeningspanelet på høretelefonerne er det muligt at skrue op for lyden og skifte til næste nummer. Der er desuden indbygget en mikrofon, hvilket gør høretelefonerne perfekte til håndfri telefoni - besvar telefonopkald uden at hive telefonen op ad lommen!

Produktet sendes direkte hjem til din adresse - sendes kun indenfor Danmarks grænser.

Find flere produkter fra SACK it

Relaterede produkter

Relaterede blogindlæg