Information

Mærker

Tilbud

ICEBREAKER products

Lav og servér isterninger med stil

ICEBREAKER Nordic er sammensat af en gruppe entusiaster, som har en fælles kærlighed og begejstring for projektet om at nytænke, ændre og forbedre den måde, vi mennesker bruger isterninger på  – deres mål er at revolutionere isterningemarkedet!

ICEBREAKER Nordic ønsker at gøre isterninger til en integreret og uundværlig del af menneskers hverdag. De ønsker at fortælle, hvordan en enkelt ting, der kan synes både lille og ubetydelig, faktisk har en enorm betydning. De ønsker at være – ligesom isterninger er – den lille del, der gør alting lidt lækre, lidt bedre og lidt cool’ere.

Med introduktionen af ICEBREAKER, verdens første håndholdte isterningemaskine, har de nytænkt den måde, hvorpå isterninger ikke blot bliver lavet – i en tætlukket enhed som forhindrer vandspild, fordi den i låst tilstand kan placeres som ønsket i fryseren, men også hvordan isterninger serveres – direkte fra samme enhed. Isterningerne serveres med et elegant twist og uden kolde og våde fingre.

Coolness with af twist!


Ideen til ICEBREAKER opstod, da Kim Jensen boede i Texas. Her nød Kim godt af de kolde og forfriskende isterninger, han nemt fik serveret direkte fra sit store amerikanerkøleskab. Tilbage i Danmark indså Kim, at kun de færreste har adgang til sådan et stort køleskab med indbygget isterningedispenser, og hans ide om at kunne udtage denne del af amerikanerkøleskabet og lave en smart håndholdt isterningemaskine begyndte at tage form.


Visionen var en mobil isterningemaskine, der ikke krævede strøm for at producere og servere isterninger. Den skulle sættes på bordet til enhver lejlighed og berige menneskers hverdag med lækre og knasende isterninger. Det skulle ikke blot være funktionaliteten af produktet, der berettigede dens plads på bordet – kvalitet og udseende var også en vigtig faktor.


I 2014 startede ICEBREAKER officielt eventyret, og Kim begyndte at udleve sin drøm om at revolutionere isterningemarkedet ved at nytænke den måde, vi laver og bruger isterninger på i hverdagen.

Mere
Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4