Information

Nyheder

Tilbud

Badeværelse

Vi har et stort udvalg af brugskunst og tilbehør til badeværelset. Skab et badeværelse, der oser af spa- og velværestemning og gør rummet personligt med duftlys, flotte spejle, vasketøjsposer, sæbedispensere m.m. 

Til badeværelset forhandler vi bl.a. lækkert tilbehør fra Anne Linde, Meraki, Louise Roe Copenhagen og House Doctor - smukt tilbehør...

Vi har et stort udvalg af brugskunst og tilbehør til badeværelset. Skab et badeværelse, der oser af spa- og velværestemning og gør rummet personligt med duftlys, flotte spejle, vasketøjsposer, sæbedispensere m.m. 

Til badeværelset forhandler vi bl.a. lækkert tilbehør fra Anne Linde, Meraki, Louise Roe Copenhagen og House Doctor - smukt tilbehør, der både er praktisk og stilrent. 

Få flere tips og tricks i vores nyhedsbreve - tilmeld dig på forsiden lige her.

Mere

Underkategorier

 • Møbler
 • Håndklæder

  Vi forhandler lækre og bløde håndklæder i forskellige farver og størrelser fra Louise Roe Copenhagen. Da håndklæder bruges hver dag, har vi prioriteret håndklæder i høj kvalitet og 100 % bomuld.

  Bliv inspireret nedenfor og fuldend dit badeværelse-look med de flotte og eksklusive håndklæder - vælg den farve, der passer til din stil på badeværelset.  

 • Knager
 • Opbevaring
 • Spejle

  Praktiske og æstetiske spejle

  Et spejl kan bruges i indretningen både som et praktisk redskab, men også som en æstetisk smuk genstand, der får et rum til at virke større, og som giver kant til indretningen.

  På badeværelset er et godt og praktisk spejl et must, men spejlet må også godt være smukt og afspejle resten af boligens design.

  Vi forhandler smukke, geometriske spejle fra Novel Cabinet Makers med facetslebet glas. Spejlene kan vendes på to måder og kan bruges både i entréen, i stuen og på badeværelset. 

 • Plejeprodukter

  Kvinder med smuk hud og smukke hænder er ikke bare heldige. De er vedholdende, når det gælder deres hudplejerutiner. De renser, plejer, fugter og beskytter huden hver eneste dag. Din hud bliver påvirket af mange ting. Udover at drikke vand og spise sundt, så er regelmæssig hudpleje én de vigtigste ting, du kan gøre for at få en smuk hud.

  En effektiv hudplejerutine skal være simpel og hurtig at klare i en travl hverdag - det kan Meraki produkterne, som vi forhandler. Der findes en effektiv hudplejeserie, plejende håndcremer, duftende håndsæber m.m. Alle 100 % økologiske!

 • Sæbe
Viser 1 - 75 af 75
Viser 1 - 75 af 75