Information

Tilbud

Badeværelse

Vi har et stort udvalg af brugskunst og tilbehør til badeværelset. Skab et badeværelse, der oser af spa- og velværestemning og gør rummet personligt med håndklæder, flotte spejle, vasketøjsposer, sæbedispensere m.m.

Til badeværelset forhandler vi bl.a. lækkert tilbehør fra Anne Linde og Louise Roe Copenhagen - smukt tilbehør, der både er praktis...

Vi har et stort udvalg af brugskunst og tilbehør til badeværelset. Skab et badeværelse, der oser af spa- og velværestemning og gør rummet personligt med håndklæder, flotte spejle, vasketøjsposer, sæbedispensere m.m.

Til badeværelset forhandler vi bl.a. lækkert tilbehør fra Anne Linde og Louise Roe Copenhagen - smukt tilbehør, der både er praktisk og stilrent.

Få flere tips og tricks i vores nyhedsbreve - tilmeld dig på forsiden lige her.

Mere

Underkategorier

 • Badeforhæng

  Badeforhæng til badeværelset

  Et badeforhæng er et must have på et badeværelse, og udseendet kan ændres på et badeværelse blot ved at ændre badeforhænget.

  På Designfavoritter.dk forhandler vi bruseforhæng fra Skriver Collection, som smukke og praktiske badeforhæng i rolige farver. De passer ind i de fleste hjem og har en fantastisk kvalitet. 

 • Håndklædeholdere
 • Knager

  Smukke og praktiske knager

  Knager på badeværelset er et must!

  Vælg knager, som er praktiske og kan rumme både håndklæder, tøj, en lækker højtaler m.m., men også knager, der er dekorative og smukke at se på, når der ikke er hængt noget på dem. 

 • Møbler

  Skab opbevaringsplads på badeværelset

  På badeværelset kan det være praktisk at have fine hylder til opbevaring af plejeprodukter, parfumer, håndklæder m.m. og en lille taburet til at lægge tøj på.

  På Designfavoritter.dk forhandler vi hylder og taburetter fra flere lækre mærker - bl.a. Anne Linde, Applicata, Nichba Design og We Do Wood. 

 • Opbevaring

  Skab et let og enkelt udtryk med gode opbevaringsløsninger

  På badeværelset er det vigtigt med gode opbevaringsløsninger til tøj, smykker, håndklæder, plejeprodukter m.m. En god opbevaring gør det lettere at skabe et enkelt og let udtryk på badeværelset, hvor det hurtigt ser opryddeligt ud. 

  Herunder finder du vores udvalg af gode opbevaringsmuligheder - der er f.eks. smukke marmorkrukker fra Louise Roe Copenhagen til opbevaring af smykker, vatpinde, vatrondeller m.m., fine bakker til at arrangere plejeprodukter på badeværelsesbordet, opbevaringsposer og vasketøjsposer fra Trimm Copenhagen, tøjopbevaringshylder fra Anne Linde og smukke, skulpturelle designprodukter fra dot aarhus til opbevaring af briller og smykker. 

 • Spejle

  Praktiske og æstetiske spejle

  Et spejl kan bruges i indretningen både som et praktisk redskab, men også som en æstetisk smuk genstand, der får et rum til at virke større, og som giver kant til indretningen.

  På badeværelset er et godt og praktisk spejl et must, men spejlet må også godt være smukt og afspejle resten af boligens design.

  Vi forhandler smukke, geometriske spejle fra Novel Cabinet Makers med facetslebet glas. Spejlene kan vendes på to måder og kan bruges både i entréen, i stuen og på badeværelset. Derudover forhandler vi de flotte Selfie spejle fra Applicata, der fåes i flere størrelser, og som har håndtag, så man let kan flytte dem rundt i boligen. 

 • Toiletrulleholdere
Viser 1 - 49 af 49
Viser 1 - 49 af 49