Information

Mærker

Nyheder

Fuhr Home products

Et bæredygtigt koncept

Bag Fuhr Home står Anders Fuhr, der som ung mand tog til Indien for at besøge sin indiske ven Nitin.

En dag sad de på en bjergskråning og filosoferede over livet. En dansker og en indier fra to meget forskellige verdener. De snakkede om deres ophav, deres værdier og livet. Nitin fortalte om sin overbevisning om, at man skal give tilbage til verdenen, og hvilken skam han synes, det er, at vi ikke udnytter vores ressourcer bedre. Han har set fabrikker kassere materialer og voksende lossepladser. Men kunne det passe, at så meget skulle gå til spilde?

Sammen har Anders Fuhr og Nitin gjort det til deres mission at skabe et bæredygtigt koncept. Et koncept, der skal være bæredygtigt hele vejen igennem lige fra fremstilling til arbejdernes forhold og løn. En stor udfordring, vil mange mene, men Anders besluttede sig for at genoverveje de traditionelle processer – og fik en god idé, der blev til designbrandet Fuhr Home!

Møbler, lamper, tasker og tæpper


Hos Fuhr Home designer Anders Fuhr produkterne, og Nitin finder materialerne og producenterne i Indien. Det første møbel de lavede sammen, var en puf af gamle jeans-mærker! Et produkt, der nu er en af de klassikere, der kendetegner Fuhr Home.


Hos Designfavoritter.dk forhandler vi hele sortimentet fra Fuhr Home - gå på opdagelse nedenfor.

Mere
Viser 1 - 54 af 54
Viser 1 - 54 af 54