Information

Tilbud

Kontor

Skab et praktisk og hyggeligt kontor

Få inspiration til indretning af kontoret i denne kategori.

Kontoret skal være praktisk og funktionelt, men også et hyggeligt rum, hvor det er inspirerende at være, da der ind imellem tilbringes mange timer der.

Skab en stilfuld indretning med hylder og møbler fra Anne Linde, Nichba Design og We Do Wood, op...

Skab et praktisk og hyggeligt kontor

Få inspiration til indretning af kontoret i denne kategori.

Kontoret skal være praktisk og funktionelt, men også et hyggeligt rum, hvor det er inspirerende at være, da der ind imellem tilbringes mange timer der.

Skab en stilfuld indretning med hylder og møbler fra Anne Linde, Nichba Design og We Do Wood, opbevaringsmuligheder fra bl.a. dot aarhus og brug de smukke og praktiske papirvægte fra Nynne Rosenvinge som dekoration og til at holde styr på papirerne. Til gode tanker og notater er de fine notesbøger fra Away From The City og Louise Roe Copenhagen et hit.

Mere

Underkategorier

 • Kalender

  Hold styr på dagene!

  En fin kalender er næsten et must i et kontor. Den giver et godt overblik over månederne i året, og der er mulighed for at tilføre sine egne begivenheder på kalenderen, så hele familien kan følge med.

  På Designfavoritter.dk forhandler vi den flotte årskalender fra Paper Collective med flotte kunstprints. 

 • Magnettavler

  Skab et æstetisk udtryk

  En magnettavle eller en opslagstavle giver dig mulighed for at hænge smukke billeder, beskeder og andre ting op - du kan skabe dit helt eget æstetiske udtryk på kontoret.

 • Møbler

  Møbler til kontoret

  På kontoret er det vigtigt med gode opbevaringsmøbler til bøger, mapper, printer, papir, kasser osv. 

  I denne kategori finder du hylder og reoler i mange forskellige designs og størrelser, der kan rumme alt det, du behøver på et kontor. Du finder også fine skriveborde fra Nichba Design og We Do Wood i lette udtryk, der er perfekte i mindre rum. Skrivebordene kan f.eks. sammensættes med en Satellite, som er en sadelstol fra Trimm Copenhagen, der former sig præcist efter din krop, og som er designet til at give en korrekt og ergonomisk rigtig siddeposition.

  Se udvalget nedenfor. 

 • Notesbøger

  Smukke notesbøger 

  Opbevár dine tanker, drømme, tegninger, idéer og erfaringer i smukke notesbøger fra Away From The City og Louise Roe Copenhagen.

  Se det smukke udvalg herunder. 

 • Opbevaring

  Skab et ryddeligt kontor med stil!

  Et kontor skal kunne opbevare og rumme mange ting, og vi har udvalget af opbevaringsmuligheder til både blyanter og kuglepenne, bøger, tablets, mobiler, kontornips m.m.

  Med god opbevaringsplads er det muligt at skabe et ryddeligt kontor med stil!

  Se udvalget nedenfor fra bl.a. dot aarhus, Louise Roe Copenhagen og Anne Linde.

 • Papirvægte

  Smukke brevvægte

  Smukke papirvægte og brevvægte er både funktionelle og dekorative i den moderne indretning.

  Nedenfor finder du vores udvalg af papirvægte i mange forskellige former, størrelser og farver fra kunstneren Nynne Rosenvinge.

pr. side
Viser 1 - 75 af 90
Viser 1 - 75 af 90