Information

Nyheder

Tilbud

Børneværelse

Lækkert design til børneværelset

Indret børneværelset med lækkert design interiør, der skaber glæde, kreativitet, leg og udfoldelse for børnene.

Af lækkert tilbehør til børneværelset kan nævnes billeder og plakater fra Simone Thorup Eriksen og Kreativitum, børnemøbler fra We Do Wood og papirsposer og stofposer til opbevaring fra Tellkiddo.

Har du...

Lækkert design til børneværelset

Indret børneværelset med lækkert design interiør, der skaber glæde, kreativitet, leg og udfoldelse for børnene.

Af lækkert tilbehør til børneværelset kan nævnes billeder og plakater fra Simone Thorup Eriksen og Kreativitum, børnemøbler fra We Do Wood og papirsposer og stofposer til opbevaring fra Tellkiddo.

Har du spørgsmål eller idéer til andet lækkert børneinteriør, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@designfavoritter.dk.

Mere

Underkategorier

 • Belysning

  Belysning til børneværelset

  På børneværelset er det dejligt med hyggebelysning ved sengetid, og her kan vi anbefale de dekorative og sjove lightbokse fra A Little Lovely Company, hvor du kan skifte beskeder så ofte, du ønsker ved hjælp af de medfølgende bogstaver.

  Se udvalget af belysning til børneværelset nedenfor. 

 • Billeder & plakater

  Fuldend børneværelset med dekorative prints til væggen


  Der er mange måder at dekorere børneværelset, og vi har samlet et stort udvalg af design-plakater og billeder, der fuldender ethvert børneværelse.

  Her i kategorien finder du bl.a. personlige illustrationer fra kunstneren Simone Thorup Eriksen, hvor der inkl. i prisen er mulighed for at få skrevet navn og fødselsdato på illustrationen - en perfekt barsels- eller dåbsgave. Vi forhandler også fine naturprints fra Hönshuset med sommerfugle, insekter og æg.

  Fra alle designere findes mange styles og størrelser i forskellige prisklasser.  

  Ønsker du plakater til resten af boligen, finder du dem her.

 • Dekoration

  Dekoration på børneværelset

  Dekorér børneværelset med et flot bogstavsbanner fra A Little Lovely Company, hvor du selv bestemmer teksten - der medfølger en masse bogstaver og symboler. Budskabet kan ændres så ofte, du har lyst!

  De smukke Ausflug fugle fra Spring Copenhagen er også fantastisk fine som dekoration på børneværelset og vil imponere de kære små.

 • Knager

  Knagerækker til børnene

  Hos Designfavoritter.dk har vi et spændende sortiment af knager til børneværelset.

  Vi har praktiske knager med masser af plads til udklædningstøj, tasker, tøj m.m. på børneværelset, men som samtidig er dekorative og smukke at se på.

  Se udvalget nedenfor og bliv inspireret!

 • Melamin & Plastik

  Madkasser til børnehaven og skolen

  En god madkasse er et must have til børnehaven eller skolen. 

  På Designfavoritter.dk forhandler vi fine opbevaringsbøtter fra det engelske mærke Isak. Opbevaringsbeholderne er perfekte til små snacks, nødder, frugt, brød m.m. 

 • Møbler

  Møbler til børneværelset

  Gør børneværelset sjovt og indbydende med lækre børnemøbler, der passer til det øvrige sortiment i boligen.

  På Designfavoritter.dk forhandler vi børnemøbler fra We Do Wood og fine opbevaringshylder fra bl.a. Nichba Design og Anne Linde. Derudover finder du sækkestole og loungemøbler fra Trimm Copenhagen og Sack It, der indbyder til hygge, leg og afslapning på børneværelset.

  Se vores møbelsortiment til børneværelset nedenfor. 

 • Sengetøj & Sengetæpper

  Luksus sengetøj og sengetæpper til de små

  Du kan hurtigt skifte udtryk på børneværelset med et smukt sæt sengetøj eller et fint sengetæppe. Det er luksus at sove i lækkert sengetøj, og det skal børnene da ikke snydes for. Flere af vores sengetøjs-varianter er fremstillet af økologisk bomuld - kun det bedste er godt nok til de små!

  Se vores udvalg af sengetøj og sengetæpper nedenfor.  

 • Opbevaring

  Opbevaring i børneværelset

  Opbevaring er vigtigt i alle boligens rum, men i børneværelset har man særligt brug for opbevaring til puder, tæpper, legetøj nips m.m.

  I denne kategori finder du bl.a. opbevaringskurve fra Louise Roe Copenhagen, vasketøjskurve fra Trimm Copenhagen og opbevaringsposer fra House Doctor og Tellkidoo.

pr. side
Viser 1 - 75 af 162
Viser 1 - 75 af 162